Γ’ Εθνική: Επαγγελματική επικράτηση του (Παρα)λιμνίου επί των Προσκυνητών! Η νέα βαθμολογία μετα και το παιχνίδι της Κομοτηνής

 

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Προσκυνητών να αντισταθει στην ποιότητα του Απόλλωνα Παραλιμνίου και παρά την κούραση από το πήγαινε έλα από Σέρρες σε Κομοτηνή ηττήθηκε με 1-3 από τους πρωτοπόρους από την αρχή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά την ήττα τους αυτή την τέταρτη στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού η ομάδα της Δόξα Προσκυνητών παρέμεινε τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και τον Ορφεα Ξάνθης και πλέον ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής με την ουραγό Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (πολλλά μέλη της ομάδας και ο Ζόραν Στοίνοβιτς παρακολούθησε τον αγώνα) στο ντερμπι της Ροδόπης στο ΔΑΚ Κομοτηνής αποτελεί ένα αγώνα δίχως αύριο για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη.

Από την αλλη ο Απόλλων Παραλιμνίου επανέφερε την διαφορά απο τους διώκτες του στους 3 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το τρένο της κατηγορίας Αετό Ορφανού που προέρχεται από 7 σερί νίκες και με νίκη και στις Σέρρες δίνει αλλο χρώμα στην κορυφή.

Στα του αγώνα ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας με την Δόξα ωστόσο να απειλεί στο εικοσάλεπτο σε φαση διαρκείας τον  Γουναρίδη με τον Τρίχα να βγαίνει τετατετ απέναντι στον εμπειρο πρωην πορτιέρο Αρη και ΟΦΗ που απέκρουσε την μπαλα αλλά στην επαναφορά ο Σιχλοιμίρης  από δύσκολη θέση σούταρε αουτ. Έτσι τοΠαραλίμνι στην πρωτη ουσιαστικά ευκαιρία άνοιξε το σκορ όταν ο Κουτσαβασίδης με κοντινή προβολή από όμορφη σέντρα και αδρανεια της άμυνας κάνοντας το 0-1, με τον Γαϊδαρτζή με το 12ο του τέρμα σε τετατετ να νικά τον Νικολίτσα με πλάσε διπλασιάζοντας τα τερματα των Σερράιων κλειδώνοντας από το ημίχρονο την νίκη.

Δυνατά μπήκε μετά την ανάπαυλα παρά την πεσμένη ψυχολογία η Δόξα Προσκυνητών όταν από σέντρα του Πασχάλη Δραγανίδη ο Σιχλοιμίρης από πλεονεκτική θέση σουταρε στην γωνια αλλά ο Γουναρίδης κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Ένα δίλεπτο αργότερα μεγάλη ευκαιρία είχε το Παραλίμνι, ομως  η κεφαλιά του Γαϊδαρτζη  πέρασε μόλις αουτ από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι των γηπεδούχων. Με τον χρόνο να περνά η Δόξα συμβιβάστηκε με την ήττα με τον Απόλλωνα στο 69′ να κάνει το 0-3 με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μερδεσιώτη, που μπήκε νωρίτερα ως αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με το πέμπτο του τερμα στο πρωταθλημα με κεφαλιά στο 87′ ο Βασκος που πέρασε ως αλλαγή αφού ηταν τραυματίας.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Νικολίτσας, Πότσης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Γιολδασης, Τρίχας, Βελή Χακάν, Φαρμάκης, Σιχλοιμίρης, Δραγανίδης, Μόσχος. Αγωνίστηκαν ως αλλαγη οι Βάσκος, Παγωνης, Γιαννακιδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Ρούμπος, Τιάκας, Κουτσαβασίδης, Λαβίδας, Τριανταφύλλου, Μερεσιώτης, Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάτσιτς

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΑΓΩΝΕΣ)

1.Απόλλων Παραλιμνίου 33 (28-8)
————————————
2. Ελπίδα Σκουτάρεως 30 (17-11)

3. Καβάλα 30 (23-10)

4. Αετός Ορφανού 30 (24-15)

5. Νέστος Χρυσούπολης 24 (15-8)

6. Άρης Αβάτου 19 (11-12)

7. Ορφέας Ξάνθης 18 (14-17)

————————————

8. ΑΕ Διδυμοτείχου 17 (10-14)

9. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 17 (11-19)

10. Δόξα Προσκυνητών 15 (17-26)

11. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 9 (11-23)

12. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 7 (7-28)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΗRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ