ΕΠΣ Έβρου: Με πρωταγωνιστή τον Αγγελακάκη που σκόραρε αλλα και αποβλήθηκε ο Ορέστης πέρασε από την Άνθεια

 

Δύσκολη νίκη στην Άνθεια και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο με κρύο, αέρα και συνεχή βροχή πήρε ο Ορέστης με γκολ του πρωταγωνιστή του ματς Σέργιου Αγγελακάκη και πλησίασε στην κορυφή τους πρωτοπόρους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Θράκη Φερών.

Ο Όρεστης από νωρίς έκλεισε στα καρέ της την ‘Ενωση Ανθειας Αρίστεινου και άνοιξε το σκορ στο 18′ με κεφαλιά του Αγγελακάκη που πέτυχε το τρίτο τέρμα του σε δυο παιχνίδια με τους Ορεστιάδίτες, αποδεικνύοντας από νωρις την μεγαλη του αξία στην νέα του ομάδα, ενω και νωρίτερα είχε μεγαλη ευκαιρία με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή και με τον Καρβουνίδη να κρατά σε δυο περιπτώσεις ακόμα το 0-1 (φώτο Νίκος Κούκλατζης, orestisorestiadas.blogspot).

Στο δεύτερο μέρος ο Ορέστης είχε δοκάρι στο 57΄με τον Δημήτρη Δαρβούδη, αλλά η φαση του 65΄ πήγε να ααλλάξει τα δεδομένα της συνάντησης όταν ο διαιτητής Σουβαρας απέβαλε τον Αγγελακάκη. Η Ένωση έχοντας το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω πίεσε για την ισοφάριση ειχε στο 74′ τετ α τετ με τον Καπανίκα που ειχε παερασει ως αλλαγή, να σουταρει άουτ και λίγο αργότερα και πάλι με σουτ αστόχησε για την ισοφαριση. Το τελικό 0-1 φερνει τον Ορεστη στους 25 βαθμούς στο μειον τρια από τον Εθνικό και στους δυο από την Θρακη Φερών έχοντας κάνει και το ρεπό του και πλέον ο δεύτερος γύρος ανμένεται συναρπαστικός. Απο την άλλη η ανανεωμένη Ένωση του Τόλη Μπίτσου παρεμεινε στην μεση της βαθμολογίας έχοντας 16 βαθμούς.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μπίτσος): Καρβουνίδης, Δουμπουλακης(80′ Λάζος), Βενετίδης (75′ Καλέτσιος), Αποτας (64’ Μιχαλτσιδης), Παπαδημητριου, Μπαμπιτς, Κωνσταντάκης, Καβατζικιωτης, Τερζής (56’Καπανικας), Μιχούδης

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρηστούδης): Γαλλής, Κοτζά, Τσιτσκάρης (62΄ Ντινούδης), Χρ. Πετρόπουλος, Τζουμακίδης, Οικονόμου, Καλυμνιός (85΄ Κώστογλου), Ζότεφ (73΄ Αθ. Ρουσσίδης), Αγγελακάκης, Παρασκευάς, Δαρβούδης (76΄ Κόκκινος)