LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Ίκαροι Σέρρων και ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση για το επόμενο τετράωρο θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της Β’ και Γ’ Εθνικής Μπάσκετ όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ωρα 16:25  Ασφαλώς ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Κομοτηνής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΓΑΣ, ενώ στην Ξάνθη έχουμε επίσης ντέρμπι σε επίπεδο ΕΚΑΣΑΜΑΘ αφού η Ασπίδα φιλοξενεί τους Ικάρους Σερρών.

Ωρα 16:29  Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο αγώνας των κοριτσών της Ασπίδας στην Καλαμαριά. Απόλλων Καλαμαριάς-Ασπίδας Ξάνθης 68-35. Διαβάστε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:34 Πριν ξεκινήσουμε τη μετάδοση, θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:37  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:41  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:47  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:50  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:55  Ξεκινάει σε πέντε λεπτά το ματς στο Εύμοιρο και ακριβώς στις έξι θα έχουμε το ντέρμπι της Κομοτηνής

Ωρα 17:01  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:08  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:15  Η Ασπίδα μετά από δυο σπουδαιες σερί νικες με Πεύκα και Λαγκαδά αφήνοντας πίσω της το αρνητικό σερί, υποδέχεται δίχως άγχος τους Ικάρους που στοχεύουν στην δευτερη συνεχή άνοδο σε δύο χρόνια. Η διοίκηση της Ασπίδας έχει εκπλήξεις στους θεατές κληρώνοντας και ένα ταξίδι στην Αδριανούπολη.

Ωρα 17:21  Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής πέρα από το  Ασπίδα Ξάνθης-Ίκαροι Σερρών: Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου -Χαρίλαος Τρικούπης, Ελίμεια-Χαλκηδόνα, Τιτάνες Παλαμά-Στρατώνι, Καβάλα-Φάρσαλα, Αγρίνιο-Ερμής Λαγκαδά και Ανατόλια-Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ωρα 17:26  Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στην Ξάνθη. Η γηπεδούχος ομάδα είναι μπροστά αλλά με διαφορά ενός καλαθιού, προμηνύεται μεγάλο ντέρμπι. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Ικαροι Σερρών 16-14

Ωρα 17:30  Σε μισή ώρα ξεκινά και το μεγάλο ντέρμπι της Κομοτηνής που δείχνει να αποτελεί ένα τελευταίο χαρτί της ΑΕ Κομοτηνής για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ωρα 17:34  Είναι ένας αγώνας δίχως αυριο για αυτήν αφού είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο ΓΑΣ Κομοτηνή θα παίξει εκτός από το γόητρο για να διατηρηθεί στην πρωτη τετράδα της βαθμολογιας.

Ωρα 17:39  Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική: ΑΕ Κομοτηνής-ΓΑΣ Κομοτηνή, Κένταυρος Καλλικράτειας -Ευκαρπία, Αστέρας Σίνδου-Απόλλων Καλαμαριάς,  Πολύγυρος-Ορφέας Ν. Σκοπού, Μακεδονικός-Μαντουλίδης, Ελευθερούπολη-Αίας Ευόσμου, ΧΑΝΘ-ΜΕΝΤ.

Ωρα 17:45  Τέλος δεύτερης περιόδου στην Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι παίρνουν κεφάλι στο σκορ αν και αγωνίζονται χωρίς τον Κακιούζη, πρώτο σκόρερ όχι μόνο της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Ικαροι Σερρών 29-36

Ωρα 17:55 Σε πεντε λεπτα ξεκινά το ματς και στο κλειστό της Κομοτηνής όπου αξίζει να συμβεί ότι… στάζει σε ορισμένα σημεία. Τόσο καλά…

Ωρα 18:00 Τζαμπολ στην Κομοτηνή, ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο και στην Ξάνθη. Ειδικά στην Κομοτηνή έχει γεμίσει το κλειστό, δεν πέφτει καρφίτσα

Ωρα 18:12  Συμπληρώθηκε το πρώτο τρίλεπτο στον αγώνα της Κομοτηνής και ο τυπικά φιλοξενούμενος ΓΑΣ  προηγείται ήδη με 2-12, έχοντας μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος στο απόλυτο τα ήδη πολλά λάθη της ΑΕ Κομοτηνής, ειδικά στην επίθεση.

Ωρα 18:18  Στην Κομοτηνή, πέντε λεπτά για το τέλος της πρώτης περιόδου, ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή 6-17, ήδη σε διψήφια νούμερα η διαφορά των πόντων. Μπήκε για να «σκοτώσει» την ΑΕ Κομοτηνής ο ΓΑΣ.

Ωρα 18:23  Στην Ξάνθη αποτέλεσμα τρίτου δεκαλέπτου, Η Ασπίδα μείωσε στους τρεις αλλα δεν καταφερε  αλλα δεν τα καταφερε να μείνει σε αυτο το επίπεδο και φτάνουμε σε διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Ικαροι Σερρών 44-54

Ωρα 18:28  Τέλος της πρώτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα πολλά επιθετικά λάθη και την αστοχία της ΑΕΚ και προηγείται με 16 πόντους διαφορά, καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρίσκουν πολλές λύσεις στις δικές τους επιθέσεις, τόσο από την περιφέρεια, όσο και μέσα στη ρακέτα. Αποτελέσματα πρώτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή 12-28

Ωρα 18:32  Στην Ξάνθη είναι σε διψήφια νούμερα η διαφορά και όσο αδειάζει η κλεψύδρα δύσκολα η Ασπίδα θα μπορέσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Ωρα 18:43  Στην Κομοτηνή πέντε λεπτά για το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΚ Κομοτηνής να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι, μειώνοντας σε 24-32, καθώς είναι η σειρά των παικτών του ΓΑΣ για λάθος και άστοχες επιθέσεις.

Ωρα 18:50  Τελος του αγωνα στην Ξάνθη. Δεν τα κατάφερε η Ασπίδα και χάνει το πρώτο ματς του β’΄γύρου στην έδρα της. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Ξάνθης – Ίκαροι Σερρών 58-65

Ωρα 18:52  Ημίχρονο στην Κομοτηνή με τον ΓΑΣ να προηγείται με εννέα με buzzer beater δίποντο του Σιμάκη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕΚ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή 35-44

Ωρα 19:00 Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:05  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:10  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:13  Πέντε λεπτά για το τέλος της τρίτης περιόδου με τον ΓΑΣ να προηγείται της ΑΕΚ με 43-52

Ωρα 19:19  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:21  Ακριβως 2’06” για το τέλος της τρίτης περιόδου και ένα σερί 0-9 του ΓΑΣ με τρία συνεχόμενα τρίποντα (έχει συνολικά 11) μετέτρεψε το 46-52 σε 46-61, δυσκολεύοντας πλέον την προσπάθεια της ΑΕΚ Κομοτηνής, που προσπαθούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι

Ωρα 19:24  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:26  Τέλος της τρίτης περιόδου στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να αντέχει στην επίθεση της ΑΕΚ και με όπλο την ευστοχία έξω από τα 6,75 να προηγείται με 16 πόντους διαφορά. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή 47-63

Ωρα 19:32  Χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:37  Πέντε λεπτά για το τέλος του αγώνα, με τον ΓΑΣ να πετυχαίνει μόλις τους πρώτους του πόντους στην τέταρτη περίοδο. 51-65 το σκορ, με τα υπόλοιπα λεπτά να αποτελούν τυπική διαδικασία, βάση της εικόνας των δύο ομάδων στο παιχνίδι.

Ωρα 19:40  Να κλείσουμε με τους χορηγούς περιμένοντας το τελικό. Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:47 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή, με τον ΓΑΣ να κερδίζει για δεύτερη φορά φέτος την ΑΕΚ, έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και βρίσκοντας λύσεις όταν οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – ΓΑΣ Κομοτηνή 57-77.

Κάπου εδω ολοκληρώνεται η μετάδοσή μας, σε λίγο θα υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ και από τους δύο αγώνες…