Κόρη κορυφαίου παράγοντα της ΕΠΣ Ξάνθης που παίζει βόλεϊ στον Ερμογένη η φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού!!!

 

Η Μαρία Δαλακούρα θα είναι η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού της Ξάνθης, αφού επικράτησε οριακά των υπόλοιπων υποψηφίων στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανάμεσα στους πολιτιστικούς συλλόγους και την οργανωτική επιτροπή των Θ.Λ.Ε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Φωνή της Θράκης, η Μαρία Δαλακούρα ήταν η μεγάλη νικήτρια της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε από τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης και της οργανωτικής επιτροπής των φετινών θρακικών λαογραφικών εορτών, έστω κι αν νίκησε οριακά, με μόλις μία ψήφο. Οι Αναστασία Ανανιάδου και η Νάταλι Μικάλεφ θα είναι οι δύο πριγκίπισσες που θα την πλαισιώνουν στο φετινό άρμα της βασίλισσας.

Η Μαρία, ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, όχι μόνο λόγω του πατέρα της Γιάννη Δαλακούρα που είναι γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης, και μαζί έχουν βρεθεί πολλές φορές και στο γήπεδο των Πηγαδίων για να παρακολουθήσουν παιχνίδια του ΑΟΞ, αλλά και ως βολλεϊμπολίστρια φορώντας τα κόκκινα του Ερμογένη Ξάνθης.