Γ’ Εθνική: Η Ελπίδα εξανέμισε τις ελπίδες των «παιδιών» του Στοίνοβιτς αν και αδικούνται από το σκορ στο Σκούταρι

 

Αναμενόμενη ήττα από την πρωτοπόρο πλεον μαζί με άλλους τρεις Ελπίδα Σκουτάρεως, γνώρισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την 15η αγωνιστικη στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Η Δόξα ουσιαστικά στην πρώτη απειλητική προσπάθεια των γηπεδούχων δέχτηκε το τερμα όταν στο 12′ ο MVP της συναντησης Γιώργος Παπαβασιλείου όπως αναφέρει το serresport, γύρισε ιδανικά στον Ζυγκερίδη για να πετύχει αυτός το 1-0. Οι Σερραίοι μάλιστα δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες με τον σκόρερ και τον Παναγιωτίδη, χωρίς να βρούνε δίχτυα, ενώ η νεανική ομάδα του Ζόραν Στοϊνοβιτς από την άλλη απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Κρασώνη και Αλεξακούδη, χωρίς όμως να «τρομάξει» τον Ταταρίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Παπαβασιλείου φρόντισε να διώξει το άγχος απ’ όλους γράφοντας το 2-0 μετά από ωραία σέντρα του Σαϊνατούδη και δικό του κοντρόλ και εκτέλεση μέσα από την περιοχή. H Δόξα απείλησε στο 61′ σε αντεπίθεση με τον Ανδρέου που έδωσε στον Κρασσώνη, αυτός στην συνέχεια στον Λάζαρο Στοΐνοβιτς, που σούταρε αλλα ο Ταταρίδης απέκρουσε την μπαλα που έφτασε στον Ανδρέου αλλα το σουτ του μπλοκαρίστηκε από τους αμυντικούς που εδιωξαν σε κόρνερ κρατώντας το μηδεν. Η νεανική ομάδα της Ροδόπης δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε με σουτ των Κόσιη και Μουρατίδη να ξαναμπει στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε και στο 86′ ο Παπαβασιλείου κέρδισε πέναλτι από τον Γαϊδα, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο πρωην μέσος του Πανθρακικού, Αρη, Ηρακλή Κώστας Καπετάνος που νικησε τον Kορωνάκη πιυ επέστρεψε κατω απο τα γκολποστ κάνοντας το τελικό 3-0.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Κασμερίδης, Σαϊνατούδης (89΄ Γρατζάκης), Δαγκούλης (78΄ Ταχματζίδης), Νικολαϊδης (69΄ Γεράκης), Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Παπαβασιλείου, Ζυγκερίδης (80΄ Καπετάνος)

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κορωνάκης, Χατζηπαπα, Παρασκευόπουλος, Μίλερ, Αλεξακούδης (58΄ Πλασταράς), Κούτρας (82΄ Μουρατίδης), Γάϊδας, Ανυφαντάκης, Πανουργιάς (61΄ Ανδρέου), Κρασσώνης, Στοϊνοβιτς