Super League: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να δείτε την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΟ Ξάνθη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Η Ξάνθη το απόγευμα (15:00, LIVE ThrakiSportS) αντιμετωπίζει εκτός έδρας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης τον Αστέρα σε μια πρόωρη μάχη για την 5αδα και θέλει να δείξει τα δόντια της, και να αποδράσει με το πολύτιμο τρίποντο που θα της δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS κωδικοποίησε τα σημαντικά στοιχεία και σας παρουσιάζει έναν «δεκάλογο» που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει κάποιος για να παρακολουθήσει με άνεση το παιχνίδι.

1. Φουλ της ισοπαλίας στην προϊστορία των δύο ομάδων στο «Θ. Κολοκοτρώνης», αφού σε συνολικά 10 ματς πρωταθλήματος Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν εφτά φορές ισόπαλοι με το σκορ 4 φορές εξ’αυτών να είναι 0-0. Στις νίκες πάντως η Ξάνθη προηγείται με 2, έναντι μόλις μίας του Αστέρα.

2. 0-0 ήταν και το σκορ του αγώνα του πρώτου γύρου, στα Πηγάδια λίγο αφότου είχε αναλάβει την ομάδα του Αστέρα ο άλλοτε «Θρακιώτης» κόουτς Σάββας Παντελίδης.

3. Στον Σάββα Παντελίδη χρεώνεται και η φετινή αναγέννηση του Αστέρα, και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αφού όταν την ανέλαβε την 4η αγωνιστική ήταν στις τελευταίες θέσει με μόλις ένα βαθμό και πλέον ισοβαθμεί με την Ξάνθη στην 5η θέση.

4. Στον Αστέρα βρίσκονται και άλλοι τρεις «Θρακιώτες» πέραν του κόουτς. Ο λόγος για τους Αθανασιάδη, Μουνάφο και τον Ξανθιώτη Μανώλη Μπέρτο, που όλοι τους βρίσκονται και στην 18αδα για τον σημερινό αγώνα.

5. Με εξαίρεση τον τραυματία Άντριαν Λουσέρο η Ξάνθη, ταξίδεψε στη Ξάνθη χωρίς απουσίες και θέλει να κυνηγήσει το πολύτιμο τρίποντο που θα της δώσει σημαντικό έδαφος στη μάχη της πεντάδας με τον Αστέρα και τον Πανιώνιο. Δείτε αναλυτικά την αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ.

6. Επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα ο Μπρίτο που αγωνίστηκε για περίπου 10 λεπτά στο ματς με τον Λεβαδειακό και σήμερα διεκδικεί σοβαρά μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Ράσταβατς.

7. Την περασμένη εβδομάδα αν και δε σκόραρε πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του με ιδιαίτερο τρόπο για τη νεογέννητη κορούλα του, όμως αυτή την εβδομάδα σίγουρα ο Έρικ Γέντρισεκ θα θέλει να σκοράρει για να στείλει και με τον δικό του πανηγυρισμό τη σκέψη του στην σύζυγο και στην μπέμπα που βρίσκονται στη Σλοβακία.

8. Πάμε να δούμε μια πιθανή ενδεκάδα του Μίλαν Ράσταβατς για το σημερινό παιχνίδι: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Σιλά, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Μεχία, Τζουρίτσκοβιτς, Μπούλα, Φασίδης, Γέντρισεκ.

9. Από την άλλη μια πιθανή ενδεκάδα για τον Αστέρα μια πιθανή ενδεκάδα του Σάββα Παντελίδη είναι η εξής: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Γιαννούλης, Σελίν, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

10.  Τέλος πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιάννης Νεοφυτιάδης της ΕΠΣ Κορινθίας, με πρώτο βοηθό τον Αθανάσιο Κολοσιώνη από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και δεύτερο τον Αντώνη Σινιοράκη της ΕΠΣ Χανίων. Τέταρτος ρέφερι θα είναι ο Νικόλαος Ρατσιάτος της ΕΠΣ Αργολίδος.