Γ’ Εθνική: Χωρίς Μαυράκη και Λεφή η 19αδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς για τις Σέρρες

 

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας δίνει με αντίπαλο την Ελπίδα Σκουταρεως που διεκδικεί την πρώτη θέση δίνει η Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που αν και τελευταία δεν τα παρατά.

Βέβαια οι πιθανότητες απέναντι σε μια τόσο δυνατη ομάδα δεν είναι πολλές, ωστόσο τα νεαρά παιδιά του Ζόραν Στοΐνοβιτς μόνο να κερδίσουν έχουν από αυτό το παιχνίδι, και σε ένα γήπεδο πως αυτό των Σερρών.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής αλλά και οι παικτες του στα 2 παιχνίδια στο Νομό Σερρών έχουν μια νλικη στην Καρπερή που είναι και η μοναδικη τους στο πρωταθλημα και μια ήττα μετά από καλή εμφάνιση και εις βαρος τους διαιτησία απέναντι στο πρωτοπόρο Παραλίμνι που μάλιστα δέκτηκαν και συγχαρητήρια από από τους αντιπάλους τους.

Από την Δόξα θα απουσιάζουν ο ασθενής και πάλι Λεφής, ο τιμωρημένος Μαυράκης και ο τραυματίας Σαμαράς. Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Κορωνάκης, Πλασταράς, Αλεξακούδης, Γ. Ξενοδοχίδης , Ηλ. Ξενοδοχίδης Ηλ, Χατζήπαππα, Παρασκευόπουλος, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Κρασσώνης, Κούτρας, Ανδρέου, Μίλλερ, Μουρατίδης, Στοΐνοβιτς, Κόσιης, Πανουργιάς.