Volley League: Παίζει τα ρέστα για την παραμονή ο Εθνικός και φέρνει πίσω και τον Σταύρο Κασαμπαλή

 

Πρωταθλητής των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου αναδεικνύεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία και να αποφύγει τα πλέι άουτ, πραγματοποίησε συνολικά πέντε.

Μετά τους Χαριτωνίδη, Ριζόπουλο, Παγιάν και Μεχία με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε και στην επιστροφή και του Σταύρου Κασαμπαλή, προκειμένου ο τελευταίος να ενισχύσει την ομάδα από την οποία αναδείχθηκε. Είναι προφανές ότι ο Μουστακίδης, που είναι ίσως ο κορυφαίος πασαδόρος όλων των εποχών στην Ελλάδα, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην θέση αυτή μετά την φυγή του Μιλστάιν και παρά την απόκτηση του έμπειρου Γιάννη Χαριτωνίδη και την παρουσία του Βλαχόπουλου, αναζήτησε μια ακόμα λύση.

Με την επιστροφή του Κασαμπαλή που έτσι κι αλλιώς έκανε από τις διακοπές των Χριστουγέννων προπονήσεις με την ομάδα, η οποία ανακοινώθηκε στην ΕΣΑΠ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών την περασμένη Τετάρτη, οι ιθύνοντες του Εθνικού ελπίζουν επίσης να ξεσηκώσουν ξανά το κοινό της Αλεξανδρούπολης που σε μεγάλο βαθμό είχε γυρίσει την πλάτη φέτος στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Ο Σταύρος Κασαμπαλής έχει αναδειχθεί από τον Εθνικό και αποδεδειγμένα πονάει τη φανέλα του, αλλά είχε φύγει πριν δυο χρόνια για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη αρχικά στον Ηρακλή Χαλκίδας, στην συνέχεια στην Φινλανδία και από το καλοκαίρι στην Κύπρο.

Ο Κασαμπαλής είχε αποχωρήσει και λόγω των οικονομικών προβλημάτων που ταλάνιζαν και εξακολουθούν να ταλανίζουν την ομάδα, αφήνοντας απλήρωτους και με χρέη τους παίκτες των προηγούμενων ετών, ωστόσο στην κρίσιμη αυτή χρονική συγκυρία είπε το «ναι» και επιστρέφει στα πάτρια εδάφη από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, όπου αγωνιζόταν τους προηγούμενους έξι μήνες. Παράλληλα, θα μπορέσει να επικεντρωθεί και στις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενισχύοντας την προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας. Το ντεμπούτο του Σταύρου Κασαμπαλή αναμένεται άμεσα, καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προσεχή παιχνίδια του Εθνικού, την Κυριακή με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα και την Τρίτη με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αμφότερα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».