Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναπτυξιακών Κ20, Κ17 και Κ15

 

Με αγώνες και στις τριες ηλικιακές κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά η δραστηριότητα για τις ομάδες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Ξεκινώντας με την ομάδα νέων Κ20 της Ξάνθης αυτή θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη την Κυριακή στις 10 από τον Αστέρα στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες που μάχονται για την 6η θέση με τους γηπεδούχους να έχουν 3 παραπάνω βαθμούς με 32, με τον ΑΟΞ να θελει την νίκη ωστε να φτασει και αυτη στους ίδιους βαθμούς με αγώνα λιγότερο. Διαιτητές οι Ρούτσης, Σπηλιώτης και Κλεπετσάνης από την ΕΠΣ Κορινθίας.

Στα Κ17 η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή θα ταξιδεψει στην Κέρκυρα όπου το Σάββατο στις 11:00 θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας από την τοπική ομάδα των 4 Εβριτών για την 19η αγωνιστική. Ο ΑΟΞ θέλει μια ακόμη νίκη ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Διαιτητες του αγώνα οι Στεφάνου, Παπαδόπουλος, Λιάμιρας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Τέλος η παιδική ομάδα Κ15 λίγο νωρίτερα το Σάββατο στις 10:30 στο διπλανό γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής με στόχο μια νικη που θα την διατηρήσει δευτερη απέναντι στην ουραγό με μόλις 1 βαθμό ομάδα. Διαιτητες οι Γιούργας, Μιχάλας και Μπεκάρης από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ20, Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ