Μεταγραφική βόμβα στην Ροδόπη! Τον κορυφαίο πορτιέρο του Έβρου απέκτησε η Ελπίδα Σαπών

 

Μια πολύ σημαντική πραγματοποίησε η Ελπίδα Σαπών που απέκτησε τον έμπειρο πορτιέρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πέρυσι του Διδυμοτείχου Βασίλη Κυριακίδη.

Ο 31χρονος Κυριακίδης ο οποίος έχει αγωνιστεί πλην της ΑΕΔ και του Εθνικόυ Αλεξανδρούπολης στον Α.Ο Αλεξανδρούπολης, στον Ιπποκράτη, αλλα και στον  Αχιλλέα Νεοκάστρου, την Νίκη Πολυγύρου  και την Α.Ε.Ν Χηλής. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους πορτιέρο των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Θράκης , πέρυσι πρωταθλητή με την ΑΕΔ και μέλος  της καλύτερης εντεκάδας περυσι στον διαγωνισμό του ThrakisportS για την ΕΠΣ Έβρου.

 

Ο Βασίλης Κυριακίδης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ορφέα Αλεξανδρούπολης (μετέπειτα ως Ένωση Θράκης) και κατόπιν συνέχισε  Α.Ο. Αλεξανδρούπολης. Κατόπιν λόγω σπουδών στην Θεσσαλονίκη  αγωνιστηκε στον Αχιλλέα Νεοκάστρου Ημαθίας στην Δ’ Εθνική και στην Νίκη Πολυγύρου.  Επιστρέφοντας στην Αλεξανδρούπολη, φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε.Ν. Χηλής για τρία χρόνια, με την οποία πανηγύρισε στην τελευταία του σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Έβρου και την άνοδο της ομάδας στη Δ’ Εθνική. Επόμενος του σταθμός ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, το Άλεξ, ο Ιπποκράτης, η ΑΕΔ και από το καλοκαίρι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.