Στον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου του ΑΟ Ορεστιάδας το φλουρί της πίτας της ΕΣΠΕΘΡ

 

Την περασμένη Κυριακή 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη, η Ετήσια Τακτική  Γενική  Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας, καθώς και η κοπή της πίτας για το 2018.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος, που συνοδευόταν από τους Παναγιώτη Καβαλλιεράκη, Αντώνη Τελόπουλο και Περικλή Μπακοδήμο (Ταμία, Μέλος Δ.Σ. & Διευθυντή της Ομοσπονδίας, αντίστοιχα) και βέβαια, οι εκπρόσωποι του συνόλου σχεδόν των Σωματείων – μελών της Α’ Διοικητικής Περιφέρειας Ε.Ο.ΠΕ.

Ο Καραμπέτσος, σε σύντομη τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα οικονομικά κυρίως προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία και τα οποία, όπως είπε, αποτελούν τροχοπέδη για την εύρυθμη λειτουργία της, ενώ παράλληλα («καθησυχάζοντας» τις ανησυχίες που εξέφρασε στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειρήναρχος Κεμανετζής για την συνεχιζόμενη έλλειψη προσωπικού και πόρων), δεσμεύθηκε, ότι θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια της Ένωσης, για την γραμματειακή της υποστήριξη, καθώς και τη συνέχιση της ετήσιας επιχορήγησής της, με τρόπο που θα είναι ενιαίος για όλες τις Ενώσεις.

Το Σώμα της Γ.Σ. ψήφισε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό, απαλλάσσοντας από κάθε ευθύνη για το οικονομικό έτος 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και γα την… ιστορία, το «φλουρί» κέρδισε ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, για λογαριασμό του Α.Ο. Ορεστιάδας που εκπροσωπούσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here