ΕΠΣ Ξάνθης: Εξάστερος ο Άρης Αβάτου κλείδωσε από τώρα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου

 

Και με τα… δύο πόδια στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης είναι ο Άρης Αβάτου. Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη δεν είχε πρόβλημα να «τσεκάρει» από το απόγευμα της Τετάρτης το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της.

Το τελικό 6-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης από πλευράς Εχίνου Σπορ, που ναι μεν θα κάνει την προσπάθειά του, όμως το σκορ του α’ αγώνα, η δυναμική του Άρη αλλά και το γεγονός ότι χωρίζει τις ομάδες μία… κατηγορία δεν του δίνει και πολλές ελπίδες.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Ξάνθη-Sport (από όπου και η φωτογραφία), μόλις στο 2ο  λεπτό ο Γκέκας ανατράπηκε στην περιοχή και το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μόσχος Γκαϊτατζής εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Λαζαρίδης κάνοντας το 1-0. Στο 6′ ο Κελεσιάδης με κοντινή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 35′ και πάλι με κεφαλιά ο ίδιος παίκτης το 3-0.

Αυτο ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μέρος έμελλε να μπουν άλλα τρία γκολ, πάλι για λογαριασμό των περσινών νταμπλούχων. Το 4-0 έκανε ο Λαζαρίδης στο 48′ ενώ ο σπεσιαλίστας Γιώργος Βασιλειάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο Βασιλειάδης στο 80′ έκανε το τελικό 6-0 με το παιχνίδι να βγάζει… ισοπαλία στους σκόρερ καθώς οι τρεις παίκτες του Άρη σημείωσαν από δύο γκολ!

Διαιτητής του αγώνα όπως προαναφέρθηκε ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Γκοντόλια και Χρυσέλη Γ. ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Εμίνογλου Εμίν, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς (46′ Μπουνταγκίδης), Κουτίνης, Μελισσόπουλος, Δόντσος, Γκέκας (46′ Βασιλειάδης Γ. «Τσότσος»), Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Σαρηγιαννίδης (55′ Ευθυμιάδης), Κελεσιάδης.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μολλά Χουσεΐν Δεν., Μουαρέμογλου Γκ., Κιοσέ Μελήχ, Καδρή Αλτάν, Καδρής Χουσεΐν, Τζεμαλήογλου Σαμ. (20′ Καμπούρ Εμρέ), Κάλφα Εγιούπ, Κοτς Σαλή, Καβάζ Μεμέτ Αλή Σ., Χατζηχασάνογλου Εγιούπ, Μποασή Σαμπρή.