ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Δεν αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο Έβρος Σουφλίου

 

Ανησυχία και έντονη φημολογία για απόσυρση της ομάδας του Έβρου Σουφλίου από το πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ προκάλεσε το γεγονός ότι το περασμένο Σάββατο δεν παρουσιάστηκε στον αγώνα με την Καβάλα και έχασε στα χαρτιά με 20-0.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Έβρος Σουφλίου είναι ουραγός στην βαθμολογία έχοντας μόλις εννέα βαθμούς στις πρώτες 13 αγωνιστικές (υπάρχουν και οι -2 βαθμοί επειδή δεν διαθέτει ομάδες στα αναπτυξιακα πρωταθλήματα), αρκετοί θεώρησαν ότι αποφασίστηκε η απόσυρση από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο οι άνθρωποι του Έβρου ξεκαθάρισαν στο ThrakiSportS ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο λόγος που δεν ταξίδεψαν στην Κομοτηνή για το ματς με το Δημοκρίτειο ήταν αντικειμενικός, αφού η ημερομηνία του αγώνα άλλαξε τελευταία στιγμή από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ (αρχικά ήταν προγραμματισμένος για Κυριακή) και δεν μπόρεσε να συμπληρωθεί ομάδα για να ταξιδέψει, δεδομένου ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι και εργαζόμενοι.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα στερηθεί από τους παίκτες αυτούς η χαρά της συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην έρχονται θετικά αποτελέσματα, όμως στο Σουφλί υποστηρίζουν ότι η χαρά του αθλητισμού είναι η συμμετοχή. Έτσι το προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που είναι αυτή τη φορά εντός έδρας και προγραμματισμένο για την Κυριακή, θα διεξαχθεί κανονικά.