Νέο πρέσινγκ στον Σάκη Μουστακίδη να αναλάβει την Εθνική Ανδρών που αποκτά επίσημη έδρα την Αλεξανδρούπολη

 

Η παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου στην Αλεξανδρούπολη εκτός από την είδηση της εκ νέου παρουσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ανδρών στην πρωτεύουσα του Έβρου το καλοκαίρι για προετοιμασία αλλά και τα επίσημα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ, φαίνεται ότι είχε και άλλους σκοπούς.

Οι πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στο ThrakiSportS αναφέρουν ότι ασκήθηκε εκ νέου πίεση στον Σάκη Μουστακίδη να αναλάβει την Εθνική Ανδρών.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, μετά την ανάληψη της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης από τον Καραμπέτσο, ο Μουστακίδης υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έγινε κρούση να αναλάβει την Εθνική Ανδρών, ωστόσο τελικά αρνήθηκε την πρόταση – πρόκληση και η διοίκηση της ΕΟΠΕ μετά και από άλλες αρνήσεις από Ανδρεόπουλο και Καλμαζίδη κατέληξε στον Γιώργο Αρσενιάδη, προπονητή της Κηφισιάς.

Ο πάγκος της Εθνικής Ανδρών είναι ξανά κενός. Το ρεπορτάζ προ δύο μηνών ανέφερε ότι εξετάζονταν σοβαρά δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό, που όμως δεν είναι εύκολο να προχωρήσουν στην παρούσα συγκυρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Σε εκείνο το ρεπορτάζ αναφερόταν ότι από την ελληνική αγορά εξεταζόταν μια δεύτερη ευκαιρία στον Αρσενιάδη αλλά ξανακουγόταν και το όνομα του Μουστακίδη.

Δυο μήνες πέρασαν, καμία εξέλιξη δεν είχαμε και έτσι η παρουσία Καραμπέτσου στον Έβρο αλλά και των Παναγιώτη Καβαλλιεράκη και Περικλή Μπακοδήμου, ταμία και διευθυντή της Ομοσπονδίας αντίστοιχα, φούντωσαν πάλι τις φήμες, αφού λέγεται ότι η επίσκεψη είχε ως στόχο πέρα από τις συζητήσεις για τις λεπτομέρειες που απομένουν για τον εκ νέου ερχομό της Εθνικής Ανδρών στην Αλεξανδρούπολη και την αναζήτηση προπονητή ή αν θέλετε να πειστεί ο εκλεκτός προπονητής.

Ετσι, δεδομένου ότι το όνομα του Μουστακίδη ακούγεται και πάλι ενώ η Αλεξανδρούπολη γίνεται και επισήμως έδρα της Εθνικής Ανδρών για την προετοιμασία αλλά και τα επίσημα παιχνίδια της στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ, φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι από την ΕΟΠΕ ασκείται εκ νέου πρέσινγκ στον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να αναλάβει την Εθνική, κάτι που δεν είναι άγνωστο στο ίδιο και τελεί της έγκρισης και του τιμ μάνατζερ της Εθνικής Μάριου Γκιούρδα.

Μια τέτοια λύση θα άρεσε πολύ και στο κοινό της Αλεξανδρούπολης, που θα κληθεί στο κατακαλόκαιρο να δημιουργήσει μια καυτή έδρα για την Εθνική και θα ήθελε να δει όσο το δυνατόν περισσότερα δικά του άτομα να στελεχώνουν την Εθνική, όχι μόνο με παίκτες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον πάγκο. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν πέρα από τον καπνό υπάρχει και φωτιά, κυρίως όμως θα φανεί αν ο καπνός που θα βγει θα είναι λευκός ή θα παραμείνει μαύρος…