Μετάλλια από τους αδερφούς Εμμανουηλίδη του Διομήδη Ξάνθης στο Περιφερειακό Ανωμάλου! Οι επιδόσεις των 5 Θρακιωτών…

 

Από επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Διομήδη Ξάνθης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Στρατόπεδο Καρατάσου του Δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Στα 1.00 μέτρα Παμπαίδων Β’ ο 13χρονος Παύλος Εμμανουηλίδης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, καθώς τερμάτισε σε χρόνο 2’49″4, πιο αργός κατά δύο δευτερόλεπτα από τον συνομίληκό του Παναγιώτη Αθανασάκη του Φίλιππου Βέροιας που κατέκτησε την πρώτη θέση. Στον ίδιο αγώνα, στην 11η θέση τερμάτισε ο 12χρονος Δημήτρης Ταρσούδης του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης με χρόνο 3’14″5.

Στα 3.000 μέτρα Παμπαίδων Α’ ο 15χρονος Γιάννης Εμμανουηλίδης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας σε κάτω από 10 λεπτά και συγκεκριμένα με χρόνο 9’59″7. Πρώτος στην κατηγορία αναδείχθηκε ο Στάθης Ορφανίδης του ΓΣ Λαγκαδά και δεύτερος ο Αστέρης Νεοχωρίτης του Άρη Θεσσαλονίκης με χρόνους όχι ταχύτερους πάνω από πέντε δευτερόλεπτα από τον νεαρό Ξανθιώτη.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η κοπέλα που εκπροσώπησε τον Διομήδη Ξάνθης. Η Χρυσούλα Βασιλειάδου τερμάτισε 11η στα 4.000 μέτρα Νεανίδων – Κορασίδων με χρόνο 11’06″7. Τέλος, κλείνοντας με τις θρακιώτικες παρουσίες στην διοργάνωση, στην 14η θέση των 4.000 μέτρων Παίδων – Εφήβων τερμάτισε ο 16χρονος Δημήτρης Τζιαμπαζίδης του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης με χρόνο 13.31″7.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ SPORTSFEED ME ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ