«Λιοντάρι» μέχρι το τέλος της σεζόν ο Οκάν Χατζητερζόγλου ακολουθώντας τον Λάζαρο Ορφανίδη

 

Με μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν ο Οκάν Χατζητερζόγλου. Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός (05/03/96) ακολουθεί τον Λάζαρο Ορφανίδη από τη Ξάνθη στις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό, με την διαφορά ότι αυτός εξακολουθεί να ανήκει στην Ξάνθη ενώ ο Ορφανίδης πήγε ως ελεύθερος.

Ο Οκάν αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Ξάνθη ως στόπερ αλλά και ως δεξί μπακ κι έχει 11 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ (οι δέκα στο περσινό πρωτάθλημα). Με την απόκτησή του ή καλύτερα τον δανεισμό του για τους επόμενους μήνες, ο Πανσερραϊκός σκοπεύει να θωρακίσει την άμυνά του.

Ο τραυματισμός του νεαρού αμυντικού στο μετατάρσιο πέρυσι τέτοια εποχή αλλά και η θητεία του στον στρατό του στάθηκαν εμπόδιο στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός αμυντικός έπαιξε φέτος μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (βασικός κόντρα στον Απόλλωνα) κι ένα κυπέλλου (στις Σέρρες με αντίπαλο την νέα του ομάδα).

Την μετακίνησή του την έκαναν γνωστή με ανακοινώσεις τους τόσο η ΠΑΕ Ξάνθη όσο και ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Η τελευταία ανέφερε: «H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό από τον ΑΟ Ξάνθης του ταλαντούχου, εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ελπίδων, στόπερ Οκάν Χατζητερζόγλου μέχρι το καλοκαίρι». Η ΠΑΕ Ξάνθης ανέφερε από την πλευρά της: «Ο Οκάν Χατζητερζόγλου παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό».