Γ’ Εθνική: Από τον Ηρακλή στον Νέστο ο Γκουτσίδης στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου

 

Δεν έμεινε ουτε τρεις  ημέρες χωρίς ομάδα ο Γιώργος Γκουτσίδης που μετά το τρίμηνο που πέρασε στον Ηρακλή … επιστρεφει στον Νέστο Χρυσούπολης.

Και λέμε επιστρέφει αφού το περοπετειώδες για αυτον καλοκαίρι αν και ξεκίνησε στον Νέστο Χρυσούπολης, συνέχισε στην Δόξα Δράμας και τον Οκτώβρη στον Ηρακλή.

Ετσι, λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Νέστος Χρυσούπολης κάνει ακόμα μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ του εξασφαλίζοντας τον γιο του προπονητή Πάνου Γκουτσίδη.

Ο 21χρονος παίκτης αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού. Στη συνέχεια έπαιξε σε Παναιγιάλειο, ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Δόξα Δράμας και φέτος ξεκίνησε την χρονιά στον Ηρακλή όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. 

Η ανακοίνωση του Νέστου έχει ως εξής:

Ακόμη μια μεταγραφή για την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε στην ομάδας μας τον Γιώργο Γκουτσίδη που αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού χαφ, είναι 21 ετών (γεννήθηκε στις 12/7/1996) και αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανθρακικού.

Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της Κομοτηνής και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο και έπειτα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες στο χώρο της Γ΄ Εθνικής. Μεταπήδησε στην Δόξα Δράμας, αλλά τελικά κατέληξε στον Ηρακλή, μετά από αλλεπάλληλες μετακινήσεις.
ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΣΤΑΡΑ ΜΑΣ…