ΕΠΣ Θράκης: Μοιρασιά γκολ και βαθμών στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ελπίδα Σαπών και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

 

Μοιρασιά είχαμε στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, αφού Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος το μεσημέρι του Σαββάτου αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλοι και πήραν αμφότεροι από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να ελέγχουν το ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά λίγο ο κακός αγωνιστικός χώρος, λίγο και η ποιότητα ατομικά της ομάδας του Ιάσμου, στέρησαν την νίκη από την ομάδα της Ελπίδας.

Πρώτη φάση της αναμέτρησης στο 9ο λεπτό, όταν ο Σωμαράκης εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ, με αποδέκτη τον Καραθανάση που έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά αλλά είδε τον Καραθανάση να μπλοκάρει εύκολα. Στο 18ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου, όταν μετά από ωραία συνεργασία του Πάλη και του Καραθανάση, ο πρώτο πάτησε περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε τελικά άουτ, ενώ στο 31′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καραθανάσης έπιασε νέα δυνατή κεφαλιά, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει για λίγο άουτ.

Στο 38′ ήταν η σειρά του Πάλη να απειλήσει, αλλά στο τετ α τετ που βγήκε με τον Παπουτσίδη δεν κατάφερε να τον νικήσει, ενώ στο 45′ απείλησε ο Παπαρούνας με ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Οι φάσεις έγιναν στο πρώτο μέρος, τα γκολ όμως ήρθαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό ο Πάλης έκανε τη σέντρα, βρήκε ωραία τον Καρατονούτο ο οποίος ανενόχλητος θα κάνει τη προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 (φωτό «Παρατηρητής της Θράκης»). Η ομάδα του Ιάσμου, όμως απάντησε άμεσα και μόλις 3 λεπτά αργότερα χάρη στο νέο γκολ του Ρομπέρ μετά από τη σέντρα του Παπαρούνα, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-1.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Βασίλης Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Πασσά, Ρούφος, Καραθανάσης Α., Κασιώτης, Νεαζή, Καροτενούτο, Πάλη, Καραθανάσης Ε.(66′ Ερκάν), Κουδούνης.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Ανέστης Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος(69′ Χισήμ Χασάν), Βιόπουλος, Χουσείν, Λειβαδιώτης, Κλής, Παπαρούνας(75′ Καραπάτσιος), Ρομπέρ, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Χουσείν Χ.(84′ Μυλωνάς).