Δύο ασημένια μετάλλια το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών

 

Δύο αθλητές του Δημοκριτείου Κομοτηνής ανέβηκαν στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τη συμμετοχή 360 αθλητών στο κλειστό της Ζωφριάς.

Τα δύο μετάλλια για τον σύλλογο της Ροδόπης ήρθαν στις δύο πιο ακραίες κατηγορίες της ελευθέρας, την ελαφρύτερη και την βαρύτερη.

Συγκεκριμένα, στα 125 κιλά ο Ιμπιζ Νιαζι ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ένα πιο κάτω από τον Γιάννη Καρυωτάκη του Άτλαντα Καλλιθέας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στην ελαφρύτερη κατηγορία των 57 κιλών ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Σκόνδρας του Δημοκριτείου, που ηττήθηκε μόνο στον τελικό από τον Αϊλάν Ναμετίδη της Αναγέννησης Ασπροπύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την κατηγορία είχαμε ακόμα ένα μετάλλιο για την Κομοτηνή, χάλκινου χρώματος, από τον πρώην αθλητή του Δημοκριτείου και νυν της Ευκαρπίας Ναρέκ Γκριγκοριάν.

Στην φωτογραφία οι δύο πρωταθλητές του Δημοκριτείου Κομοτηνής με τα ασημένια μετάλλιά τους, έχοντας στη μέση τον προπονητή τους Θεόδωρο Καρυπίδη.

Στην τελική βαθμολογία, στους Ανδρες ξεχώρισε η ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ελληνορωμαϊκή και το πανηγύρισε στο κέντρο του γηπέδου, ενώ στην ελευθέρα πρωταθλητής σύλλογος αναδείχτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ασπροπύργου, ενώ στις γυναίκες στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων.