Super League: Τρεις πρώην Πάνθρακες γκρέμισαν από την κορυφή τον Ολυμπιακό και ανέβασαν τον ΠΑΟΚ

 

Ο φοβερός Αστέρας Τρίπολης του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη, ο οποίος χρησιμοποίησε ως βασικούς δυο επίσης πρώην “Πράσινους”, τον τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη και τον Αργεντίνο Χουάν Μουνάφο, πάτησε τον τραγικό Ολυμπιακό και έστειλε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League!

Ο Ολυμπιακός έμεινε στην ισοπαλία σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στην Τρίπολη και έτσι ο ΠΑΟΚ που το μεσημέρι είχε περάσει από το Αγρίνιο με ένα πέναλτι πάντως που αμφισβητείται, βρίσκεται στην κορυφή, ενώ σε απόσταση αναπνοής είναι και η ΑΕΚ που είχε νικήσει την Λαμία το Σάββατο. Υπενθυμίζεται ότι την επόμενη αγωνιστική ο πρωτοπόρος πλέον ΠΑΟΚ παίζει στα Γιάννενα ενώ έχουμε μεγάλο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και σε ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα φέρνουν και σε θέση Ευρώπης την Ξάνθη, που μετά την νίκη – ανατροπή επί του Λεβαδειακού είναι 5η στη βαθμολογία αλλά σε τριπλή ισοβαθμία με τον Πανιώνιο που ηττήθηκε και τον Αστέρα Τρίπολης που απέσπασε βαθμό από τον Ολυμπιακό. Περισσότερα σε λίγο…