Στον Έβρο τα ματς της Εθνικής Ανδρών με Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ

 

Ο Έβρος αποτελεί την πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ και θα συνεχίσει να αποτελεί και αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Εθνική Ανδρών των πολλών Εβριτών θα επιστρέψει για προετοιμασία αλλά και για επίσημους αγώνες στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για την γενική συνέλευση της ΕΣΠΕΘΡ και αποκάλυψε ότι η Εθνική Ανδρών (που αναζητά ακόμα προπονητή με τον Σάκη Μουστακίδη να είναι εκ νέου υποψήφιος) όχι μόνο θα κάνει στην περιοχή μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (όπως και πέρυσι τον Μάιο), αλλά ότι θα δώσει εφόσον δεν δημιουργηθούν προσχώματα της τελευταίας στιγμής και δύο επίσημους αγώνες κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ.

«Με τη βοήθεια της Ένωσης και του Εβρίτη μέλους του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κου Τελόπουλου ο οποίος είναι ιδιαίτερα δραστήριος και με σημαντικό ρόλο, αλλά και του τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων του Μάριου Γκιούρδα (ο Μάριος είναι και κουμπάρος του προέδρου) κατά πάσα πιθανότητα – είμαστε στο στάδιο των τελικών συμφωνιών με τους υπευθύνους – πάλι η προετοιμασία της Εθνικής θα γίνει εδώ, για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τα δύο επίσημα παιχνίδια θα διεξαχθούν εδώ στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για μονά παιχνίδια με ιδιαίτερη σημασία για την διαδικασία πρόκρισης μας. Για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, τον Περιφερειάρχη, την τοπική ένωση και τους συνεργάτες της Ομοσπονδίας στην περιοχή», είπε στο SportsAddict ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης  Γιώργος Καραμπέτσος.

Πρόκειται για δύο από τα τρία όλα κι όλα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική Ανδρών για τον 7ο Όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αν όλα πάνε καλά το ματς Ελλάδα – Λουξεμβούργο στις 15 Αυγούστου, ακολούθως η Εθνική θα μεταβεί στη Σουηδία για το ματς της 2ης αγωνιστικής και στις 22 Αυγούστου και πάλι στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν, πριν πάει να παίξει τέσσερις μέρες μετά με την ίδια ομάδα εκτός έδρας. Το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της Ελλάδας με αντίπαλο την Σουηδία θα διεξαχθεί Ιανουάριο του 2018 και είναι πρόωρο να ξέρουμε αν θα γίνει και αυτό στην Αλεξανδρούπολη, αλλά εφόσον παίζεται η πρόκριση, το δίκαιο θα είναι ασφαλώς να δούμε και το μεγάλο ντέρμπι στα μέρη μας.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΛΕΪ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ