LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Xanthi FC Arena των Πηγαδίων και το ThrakiSportS τον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα σε Ξάνθη και Λεβαδειακό στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ώρα 16:43 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16:47 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:50 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 16:53 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:56 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:59 Η εντεκάδα της Ξάνθης:  Ζίφκοβιτς, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Κίκε, Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά

Ώρα 17:01 Στον πάγκο για τον ΑΟΞ οι Γκαραβέλης, Σβαρνάς, Μπρίτο, Φλίσκας, Καμαρά, Φασίδης, Κάστρο

Ώρα 17:03 Η εντεκάδα του Λεβαδειακού: Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Νιάσε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μητρόπουλος, Τριποτσέρης

Ώρα 17:05 Αναπληρωματικοί για τους Βοιωτούς οι Σωτηρίου, Φαβάρο, Νουάνκο, Ζαραδούκας, Καθάριος, Καλτσάς, Σαβατόνγκο

Ωρα 17:16 Όλα ετοιμα για την σέντρα.

1′ Εναρξη του αγώνα

2′ Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα για τους γηπεδούχους! Ο Μελιόπουλος βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι σε χτύπημα κόρνερ, αλλά πέφτοντας δεν βρήκε τη μπάλα όπως ήθελε κι αυτή κατέληξε άουτ.

10′ Χωρίς αξιοσημείωτη φάση μέχρι στιγμής στο παιχνίδι

14′ Ο Ντουρίτσκοβιτς προσπάθησε επιδέξια να αποφύγει τους αντιπάλους του έξω από την περιοχή, αλλά οι του Λεβαδειακού έκοψαν την τρίτη του ντρίμπλα.

22′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη, με τον Κίκε να απειλεί από αριστερά, να σουτάρει, τη μπάλα να φτάνει στον Γέντρισεκ που έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Επασί.

29′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Ντουρίτσκοβιτς μπήκε από αριστερά στην περιοχή, παρά την πίεση του Τσαμπούρη, γύρισε στον Γέντρισεκ στο πέναλτι, αλλά ο Σλβάκος σούταρε ψηλά άουτ από πολύ καλή θέση!

32′ Γκολ για τον Λεβαδειακό! Ο Γιουσούφ βγαίνει στην πλάτη της άμυνας έπειτα από την κάθετη πάσα του Σουμπίνιο και προλαβαίνει την έξοδο του Ζίφκοβιτς, ανοίγοντας με πλασέ το σκορ. ΑΟ Ξάνθη-Λεβαδειακός 0-1

34′ Προσπαθεί να απαντήσει η Ξάνθη, με τον Τριάδη να σεντράρει από δεξιά, τον Γέντρισεκ να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά να τη στέλνει άουτ υπό την πίεση του Τριποτσέρη.

37′  Κόντρα στη ροή του αγώνα ο λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ και τώρα η Ξάνθη πρέπει να ανοιχτεί για να πετύχει την ισοφάριση

38′ Κίτρινη κάρτα στον εκνευρισμένο Ντουρίτσκοβιτς, που τραβάει από πίσω τον Νιασέ. Επιρρεπής σε κάρτες ο Σέρβος

43′ Συγκρουση  Επασί με Μητρόπουλο. Πονάει ο μέσος του Λεβαδειακού, στο γήπεδο το ιατρικό τιμ, μικρή διακοπή.

45′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις

45+2′ Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός άντεξε την πίεση και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Γιουσούφ, σε μια φάση που όλη η άμυνα της Ξάνθης καθυστέρησε να αντιδράσει. Αποτέλεσαμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 0-1

Ώρα 18:04 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:07 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 18:10 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:13 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο. Αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Φασίδη να περνάει στη θέση του Τριάδη.

53′ Τέταρτη τελική του Γέντρισεκ στο παιχνίδι, άουτ η δυνατή κεφαλιά του!

54′ Χαμένη ευκαιρία ξανά για τον Γέντρισεκ, που από πλάγια πλασάρει αλλά κόβει στο τετ α τετ ο Επασί!

57′ Γκοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ντε Λούκας ο σκόρερ. Ο Κίκε για άλλη μια φορά μπήκε στην περιοχή από αριστερά, γύρισε παράλληλα, η κόντρα Γέντρισεκ-Τριποτσέρη έστρωσε τη μπάλα στον Ντε Λούκας που με δυνατό σουτ ισοφαρίζει. ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-1

60′ Ο Νιασέ βλέπει την κίτρινη κάρτα για αγκωνιά σε κόντρα με τον Φασίδη.

64′ Γκοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ανατροπή σε 7 λεπτα για τον ΑΟΞ.Ο  Ντουρίτσκοβιτς κάνει ωραία προσπάθεια βγάζει τη σέντρα στον Φασίδη που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-1

80′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Μπρίτο στη θέση του Κίκε.

87′ Κεφαλιά του Νιασέ, στην αγκαλιά του Ζίφκοβιτς.

90′ Κίτρινη κάρτα στον Γέντρισεκ.

90+3′ Λήξη αγώνα. Σημαντική νίκη για την Ξάνθη η τριτη εντός εδρας και πλησιάζει πεντάδα. Τελικο αποτέλεσμα ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-1