Γ’ Εθνική: Με πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο υπέκυψε στην Χρυσούπολη ο Ορφέας Ξάνθης

 

Δεν τα κατάφερε ο Ορφέας Ξάνθης που ηττήθηκε στην Χρυσούπολη στο ντεμπούτο του Αντώνη Δρακόπουλου στον πάγκο του Νέστου με 1-0 με πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πλέον ο ο Ορφέας μετά και την νίκη του Διδυμοτείχου έπεσε ξανά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Νέστος με την νίκη του αυτή  απέχει 6 βαθμούς από την πρώτη θέση και το Παραλίμνι. Η ομάδα του Νέστου ήταν αυτή που είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας δυο δοκάρια. Η ομάδα του Ορφέα έπαιξε προσεκτικά παίζοντας με κλειστή άμυνα και να προσπαθεί να απειλήσει με κάποια αντεπίθεση καθώς ήθελε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της χτυπώντας με αντεπιθέσεις στυλ που το ξέρει πολύ καλά.

Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο που είχαμε ήταν μια φάση για κάθε ομάδα. Στο 18΄το σουτ του Κοβάτση σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 23΄ από σέντρα του Γ. Καραγκιόζη ο Χούσινετς παραλίγο να έχει αυτογκόλ με κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51΄ το σουτ του Βέρα με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Ρούφος. Στο 60΄ ο Μαλαδένης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Φεράρι από την ωραία πάσα του Βέρα, ενώ στο 68΄ καλή ευκαιρία για τον Ορφέα μετά από φάουλ του Πασχαλάκη και κεφαλιά του Τσαμπάζ. Στο 69΄ απείλησε ο Νέστος με τον Ναουμίδη και στο 70` ο Ορφέας με τον Β. Καραγκιόζη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης προήλθε από πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Μαλαδένη με τον Χούσινετς να ευστοχεί κάνοντας το 1-0 (φώτο Πρωινή).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Κοβάτσης (90΄ Αϊβάζογλου), Μαϊντανός (77΄Φαμπιόλ), Τσάκωνας, Βέρα (83΄Παυλακάκης), Φεράρι, Αρετάς (50΄ Παπαδόπουλος).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τσαμπάζ, Κατρανίτσας, Μπουνταγκίδης, Μαλαδένης (87΄Μακράκης), Ιμέρ, Β. Καραγκιόζης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Γ. Καραγκιόζης, Μουμίνογλου (77΄Ξαντινίδης).