Γ’ Εθνική: Ο υπερβολικός σεβασμός έφερε την καταδικαστική ήττα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου από την Καβάλα

 

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου να πάρει τη νίκη που θα τη βοηθούσε να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 64΄ λόγω αποβολής του Αλιατίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, η ομάδα της Κομοτηνής δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Δήμιζα. Αντίθετα,  με σκόρερ τον Βαλαβανόπουλο στο 27΄ και τον Ξόμπλιο στο 34΄ η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη με 2-0.  Αυτά τα 7 λεπτά ήταν που έφεραν σε δύσκολη θέση και την ήττα για την ομάδα του Ζόραν Στοϊνοβιτς, μετά από ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα πίεσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρά την φανερή ποιοτική τους ανωτερότητα έκαναν διαρκώς καθυστερήσεις. Το γεγονός αυτό έφερε διαμαρτυρίες και πολλά νεύρα στο παιχνίδι, που απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι από το πουθενά. Μάλιστα, η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ που θα άναβε για τα καλά τα αίματα στο 80′ με τον Μαυράκη να χάνει τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα «ξυστά» από το δεξί κάθετο δοκάρι.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα, Παρασκευόπουλος (70′ Κόσιης), Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Στοΐνοβιτς Λ., Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Πανουργιάς (60′ Μουρατίδης).

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ανυφαντάκης): Διμιζάς, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεργιανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Ξόμπλιος (60′ Θωμαΐδης), Αδαμάκης (68′ Σέχου), Πάλλας (76′ Κέρθι), Βαλαβανόπουλος (83′ Χατζηκυριακού)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ LIVE ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ