Γ’ Εθνική: «Χ»ωρίς νικητή αλλά για γερά νεύρα και με μικροεντάσεις το ματς ανάμεσα σε Άβατο και Προσκυνητές

 

Ματς για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στη Φελώνη στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ομάδων της Θράκης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τις ομάδες του Άρη Αβάτου και της Δόξας Προσκυνητών να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν λίγο πριν την συμπλήρωση ημιώρου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιχλοιμίρη, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κουτσούμπα να παίρνει το ριμπάουντ μετά το δοκάρι που σημάδευσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλου.

Πέρα όμως από τις φάσεις των γκολ, υπήρχαν και άλλες πολλές και για τις δύο ομάδες, με τις οποίες θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, με τους γηπεδούχους να έχουν άλλα δύο δοκάρια πέρα από αυτό της φάσης του γκολ. Παρόλα αυτά, σ γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και διατηρεί το μεν Άβατο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με αήττητη την έδρα του στην Φελώνη, τους δε Προσκυνητές κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά σε θέση βολής από τη σωτηρία.

Δεδομένων των λεπτών ισορροπιών που είχε το ματς, στο τέλος της αναμέτρησης παίκτες τόσο από τον Άρη Αβάτου όσο και από την Δόξα Προσκυνητών ξέφυγαν λίγο από τα όρια, με τον Κελεσίδη να αφήνει στο τελευταίο πεντάλεπτο με παίκτη λιγότερο τους φιλοξενούμενους εξαιτίας δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε για σκληρό μαρκάρισμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Σιμίδης από τον Έβρο με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λάμπρο Διαμαντή και Κωνσταντίνο Κίτσο.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Κουτίνης (38’ Ταχτσίδης), Σαρηγιαννίδης, Ευθυμιάδης, Λαζαρίδης, Μελισσόπουλος, Γκέκας (54’ Χαριτίδης).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Ν. Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας (81′ Γιαννακίδης), Χακάν (90′ Παπασπυρόπουλος), Φαρμάκης, Σιχλιμοίρης (90+1’ Κρεμμύδας), Ζήνωνος (73’ Πατούλιας), Δραγανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ