Γ’ Εθνική: Χωρίς Ιντζέ αλλά με Φωτσιτζούδη η αποστολή νίκης της ΑΕΔ στην “φιλοξενη” Ηράκλεια Σερρών

 

Σημαντικό παιχνίδι δίνει η ΑΕ Διδυμοτείχου στην Ηράκλεια Σερρών απέναντι στην ίσως πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής.

Η ομάδα των Σερρών ωστόσο μετά από 6 σερί ήττες απέσπασε ισοπαλία εντός έδρας από τον Νέστο Χρυσούπολης και δείχνει ότι παρά τις αποχωρήσεις παικτών και κυρίως του σκόρερ της Σάκη Γκόγκα δεν έχει πετάξει “πετσέτα” στην υπόθεση παραμονή. Ωστόσο μέχρι στιγμής η Ηράκλεια δεν είναι γούρικη για την ομάδα της Καρπερής, ιδίως αφού δεν μπορεί να κερδίσει τις Θρακιώτικες ομάδες, ενώ και στις Σέρρες έγινε η τελευταία νίκη της ΑΕΔ στο πρωτάθλημα εναντίον της Ελπίδας Σκουτάρεως προ τριμήνου.

Από την άλλη και ο Κρίστο Τελκίνσκι μετά τις αποχωρήσεις των Γκιντίδη και Κουρδάκη και Ασπιώτη πήρε στην αποστολή την νέα μεταγραφή της ομάδας το νεαρό Αντώνη Φωτσιτζούδη, ωστόσο από αυτήν απουσιάζουν οι Ιντζές και ο τραυματίας Τερτσούδης.

Η αποστολή της ΑΕΔ: Κ. Συριτουδης, Αγγ. Συριτούδης, Θάνος, Αλεξακίδης, Τζανετάκος, Χρίστεφ, Παπούδης,  Πατιαλιάκας, Καπετανίδης, Παντελίδης, Καζάλας, Πετρόπουλος, Αβογιάν, Ζαφειρόπουλος, Σιμτσάκης, Γιαννόπουλος, Σουλεϊμαν, Εμρέ, Νικολαΐδης, Φωτσιτζούδης.