Γ’ Εθνική: Με απουσίες αλλά και επιστροφές η 19αδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς ενόψει Καβάλας

 

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Καβάλα που διεκδικεί την πρώτη θέση δίνει η Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που ακόμα ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Βέβαια απέναντι στον ΑΟ Καβάλας κάτι τετοιο φαντάζει πολύ, ωστόσο τα παιδιά του Ζόραν Στοΐνοβιτς μόνο να κερδίσουν έχουν από αυτό το παιχνίδι αφού οι “Αργοναύτες” έχουν το αγχος για το τρίποντο γιατι αν δεν τα καταφέρουν μένουν πίσω από το Παραλίμνι.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής αλλά και οι πάικτες του μετά τις εμφανίσεις της ομάδας σε Παραλίμνι και Διδυμότειχο αλλα και την νικη μισή πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣ Θράκης επί της Γρατινής πιστεύουν οτι η βαθμολογική θέση τους αδικεί όπως έχουν παραδεχθεί οι περισσότεροι από τους αντιπάλους τους.

Στον αγωνα με την Καβάλα του Κώστα Ανυφαντάκη που θα έχει αντίπαλο τον γιο του,  δεν θα αγωνιστούν για την Δόξα οι τραυματιες Πλασταράς και Σαμαράς, οι Γιαννακίδης, Τσορτανίδης και Παγώνης που αποχώρησαν αλλά επιστρέφει ο Κουτρας και ο Λεφής που ανάρρωσε.

Αναλυτικά η αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός,  Κορωνάκης, Αλεξακούδης, Γ. Ξενοδοχίδης , Ηλ. Ξενοδοχίδης Ηλ, Χατζήπαππα, Παρασκευόπουλος, Λεφής, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Κούτρας, Ανδρέου, Μίλλερ, Μουρατίδης, Στοΐνοβιτς,  Κόσιης, Πανουργιάς.