Football League: Νέο σερί γκολ για τον Στέφανο Βαρσαμίδη με την Παναχαϊκή του Κατσουράνη (+photos)

 

Ακόμα μια νίκη έκανε η Παναχαϊκή του Εβρίτη μεσοεπιθετικού Στεφανου Βαρσαμίδη για τον 1ο όμιλο στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, αφού επιβλήθηκε 2-1 του Παναιγιαλείου στο Προάστειο.

Οι «κοκκινόμαυροι» σύμφωνα με το matchnews, βρίσκονται στην κορυφή  χάρη σε δυο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο των Βαρσαμίδη και Βασάρα, νίκησε τους καλούς Αιγιώτες, που είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τέρμα του Ροδόπουλου. Αυτό είναι το δευτερο γκολ του Bαρσαμίδη που σκοραρε ως αλλαγη στο 2-0 επί της Σπάρτης την προηγούμενη εβδομάδα.

Με αυτή τη νίκη, η Πατρινή ομάδα έφτασε τους 13 βαθμούς σε 5 αγώνες και φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου της.  O Στέφανος Βαρσαμίδης  ξεκίνησε από τον Αθλητικό Όμιλο Καππαδοκών και αφού τον είδε μέχρι και η Άρσεναλ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες, πριν επιστρέψει την πέρυσι σεζόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Το καλοκαίρι ο «Μέσι του Έβρου» ξεκίνησε στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, αλλα μετακόμισε στην Πάτρα όπου σιγά σιγά ελπίζει να τον προσέξουν και στην πρώτη ομάδα που πραγματοποιεί μεχρι στιγμής εντυπωσιακή πορεία.