Super League: Εντός έδρας τα ΤΕΠ Ξάνθης! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναπτυξιακών Κ20, Κ17 και Κ15

 

Με αγώνες και στις τριες ηλικιακές κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά η δραστηριότητα για τις ομάδες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Ξεκινώντας με την ομάδα νέων Κ20 της Ξάνθης αυτή δεν αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο αλλα την ερχόμενη Τρίτη 30/1 στις 12.00 στα Πηγάδια με τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Κ20. Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη είναι στην μέση της βαθμολογιας με 26 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός που φετος κάνει καλο πρωτάθλημα ειναι ενατος με 7 βαθμούς λιγότερους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τσοπουλίδης, Κεχαγιά και Γκοντόλιας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η εφηβική ομάδα Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά την νίκη της στα Γιαννενα ξαναβρέθηκε στην πρωτη θεση μαζί με τον ΠΑΟΚ, υποδέχεται για την 18η αγωνιστική το Σάββατο στις 11.00 στα Πηγάδια τον Παναιτωλικού με στόχο μια ακόμη νίκη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Δρακίδης, Τζιώτζιος και Γκιόση από την ΕΠΣ Θράκης.

Τέλος η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη για την 13η αγωνιστική το Σάββατο στις 10.30, θα υποδεχθεί στα Πηγάδια τον Παναιτωλικό και μετα την τεσσαρα στα Γιαννενα από τον ΠΑΣ θέλει να επανελθει στις νίκες πιανοντας στην βαθμολογια και στους 16 βαθμούς τους Αγρινιωτες. Διαιτητες του αγώνα θα είναι οι Χορόζογλου, Οικονομίδη και Γκόντε από την ΕΠΣ Δράμας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ20, Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ