Την διαγραφή του (διεθνούς, για να μην ξεχνιόμαστε) Χασάν Κούλα ζητά ο Ατρόμητος

 

Στον Ατρόμητο είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Τζήλου στην Τούμπα, ο οποίος ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα στην Θράκη αλλά πλέον ορίζεται ως διαιτητής από την Λάρισα, ωστόσο περισσότερο έχουν ενοχληθεί από τον πρώτο βοηθό τον Χασάν Κούλα, ο οποίος έχασε τη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του novasports.gr, που θεωρείται από τις ιστοσελίδες με το εγκυρότερο ρεπορτάζ στον Ατρόμητο καθώς το υπογράφει ο δημοσιογράφος Αποστόλης Λάμπος που ακολουθεί παντού την ομάδα, ο σύλλογος του Περιστερίου θα ζητήσει από την ΚΕΔ την διαγραφή του Κούλα Χασάν από τους πίνακες καθώς στο Περιστέρι θεωρούν πως μια τέτοια λανθασμένη απόφαση δείχνει βοηθό διαιτητή που δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες δεν εξετάζουν στο Περιστέρι αν υπήρχε δόλος ή αν ήταν ανθρώπινο λάθος, αλλά θεωρούν πως είναι θέμα ανικανότητας. Έντονα είναι και τα παράπονα από την διαιτησία του κυρίου Τζήλου για τον οποίο επίσης πρόκειται να ζητήσουν από την ΚΕΔ την παραδειγματική του τιμωρία. Ωστόσο για τον δεύτερο μιλάνε μόνο για τιμωρία, ενώ για τον πρώτο για διαγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χασάν Κούλα ποτέ στο παρελθόν δεν έχει απασχολήσει για τόσο σοβαρό σφάλμα του την ποδοσφαιρική επικαιρότητα και κυρίως ότι είναι διεθνής και εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις.