Super League: Επιστροφή στους πάγκους στην θέση του Τσιώλη για τον 69χρονο Γιάννη Μαντζουράκη

 

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Κέρκυρας, με τους Φαίακες να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος τεχνικός και σε τρεις διαφορετικές περιόδους προπονητής της Ξάνθης (1996-99, 2004-2006, 2008) θα αντικαταστήσει εναν άλλο του ΑΟΞ τον Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στην παραμονή της στην κατηγορία, αρχής γενομένης από το μεγάλο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η θητεία του Σάκη Τσιώλη στο Νησί των Φαιάκων αποδείχθηκε βραχύβια (κράτησε μόνο ένα μήνα), καθώς δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση και βελτιώσει την εικόνα της ομάδας που πήρε τον τελευταίο της βαθμό… πέρσι (18/11) στο 1-1 με τη Λαμία και από τότε μετρά 7 σερί ήττες.

Ο 69χρονος προπονητής θα είναι ο 4ος προπονητής φέτος για την Κέρκυρα, καθώς η σεζόν ξεκίνησε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στην άκρη του πάγκου, στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ενώ για τρία παιχνίδια το «τιμόνι» της κερκυραϊκής ομάδας κράτησε στα χέρια του ο Σάκης Τσιώλης.

Ο «Ρουμάνος» είχε μείνει μακριά από τους πάγκους τον τελευταίο χρόνο, καθώς τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ήταν ο Παναιτωλικός, τα ηνία του οποίου κράτησε από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.

Η τεράστια εμπειρία του, όπως και η ηγετική του φυσιογνωμία, αποτέλεσαν τα καλύτερα εχέγγυα για τους διοικούντες την ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα προκειμένου να σωθεί η σεζόν και η ομάδα να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια αποφεύγοντας τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας: Τα ηνία της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ αναλαμβάνει και επίσημα ο προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης με βοηθό τον Ισμπιλίρ Μέρτ.

Γυμναστές της ομάδας παραμένουν οι Κώστας Παρούσης και Δημήτριος Φραγκούλης καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Βασάλος.

Η διοίκηση και το επιτελείο, τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλη επιτυχία στο έργο τους.