Στην Α1 το μπάντμιντον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου

 

Οκτώ χρόνια μετά την ίδρυση τμήματος μπάντμιντον στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, η ομάδα καταφέρνει να ανέβει στην Α1 Κατηγορία και μάλιστα θα είναι η μοναδική που θα εκπροσωπεί την Θράκη σε αυτήν, παρά την παράδοση που έχει το άθλημα και στην Κομοτηνή αλλά και στην Ξάνθη.

Στις 20 και 21 Ιανουαριου διοργανώθηκε στην Πορταριά του Πηλίου το ομαδικο της Α2 Κατηγορίας, που έδινε άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί ο Εθνικός κατέβηκε με πλήρη ομάδα και κατάφερε να εξασφαλίσει την τρίτη προνομιούχο θέση σε σύνολο οκτώ συλλόγων.

Η αθλητρια του Εθνικου Ρούλα Πουτοκα κατάφερε μάλιστα να παραμείνει αήττητη επιτυγχάνοντας 10 νίκες σε ισάριθμες δύσκολες αναμετρήσεις. Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής απάρτιζαν οι Μαρία Σαλιαρίδου, Βασιλική Ορφανίδου, Νίκος Σωτηρογλου, Μάκης Πουτόκας και Κυριάκος Καραγεωργίου.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Αχιλλέας Τσαρτσιδης. Έφορος του τμήματος αντιπτέρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είναι η η Βίκυ Κοϊνάκη που διαδέχθηκε τον Κομήτη Δοξάκη, ο οποίος έχει ανοίξει τα φτερά του όχι απλά εκτός Θράκης αλλά και εκτός Ελλάδος, αλλά σίγουρα απολαμβάνει τις επιτυχίες των συνεχιστών του.