Πυρ ομαδόν κατά Χασάν Κούλα από Ατρόμητο και… Ολυμπιακό για το γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο το σκορ άνοιξε με εμφανές οσφάιντ γκολ που δεν είδε ο ξανθιώτης βοηθός διαιτητή Χασάν Κούλα.

Ο Κούλα είναι διεθνής, είναι αλήθεια ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχει προκαλέσει με κάποια διαιτητική του απόφαση και για αυτό όχι τυχαία ψηφιζόταν για πολλά χρόνια και ως ο κορυφαίος Θρακιώτης διαιτητής σε όλα τα σπορ στον ετήσιο διαγωνισμό του ThrakiSportS, ωστόσο αυτή τη φορά υπέπεσε σε λάθος.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ήταν εμφανή τα παράπονα προς το πρόσωπό του από την ομάδα του Ατρομήτου, ωστόσο αίσθηση προκαλεί ότι το θέμα έχουν σηκώσει περισσότερο οι ιστοσελίδες που τάσσονται ανοιχτά υπέρ του Ολυμπιακού, ζητώντας ουσιαστικά την κεφαλήν του επί πίνακι.

Χαρακτηριστική είναι η ειρωνική ανάρτηση για το ρεπορτάζ του αγώνα της ιστοσελίδας to10.gr που έχει κατηγορηθεί από ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη για να απειχεί τις θέσεις του Ολυμπιακού. «Κούλα, είδες ο Χασάν;», τιτλοφορείται το δημοσίευμα.

Υποστηρίζει ότι ο Ξανθιώτης επόπτης έκανε τη μισή δουλειά για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και ότι το τρομερό αυτό λάθος «δεν γίνεται να μην το είδε, είναι κωμικό να μην το είδε», προσθέτοντας ότι «το λάθος του Χασάν καθιστά αλοίωση αποτελέσματος και ίσως και της πρόκρισης».

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλος επόπτης από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης στην Α’ Εθνική, ο Αϊχάν Χούσκογλου από την Κομοτηνή, είχε μείνει έξι μήνες στο ψυγείο για ένα λάθος του και πάλι σε αγώνα του ΠΑΟΚ, με την Βέροια, πριν ενάμισι χρόνο. Τότε το λάθος ήταν σε βάρος του ΠΑΟΚ και είχε ξεσηκωθεί το σωματείο της Θεσσαλονίκης απαιτώντας την τιμωρία του.

Ο Χούσκογλου έχει επανέλθει και έμελλε αυτή τη φορά να κάνει λάθος σε αγώνα του ΠΑΟΚ ο Χασάν Κούλα. Υπέρ του ΠΑΟΚ όμως, γεγονός που δείχνει να έχει ξεσηκώσει περισσότερο από τον Ατρόμητο τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού…