Κύπελλο Ελλάδος: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην κλήρωση της Πέμπτης

 

Tην Πέμπτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 το πρωί στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την πρώτη και δεύτερη αγωνιστική της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών.  

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι 12 ομάδες της Volley League καθώς και οι τέσσερις που προκρίθηκαν από τις προηγούμενες φάσεις, συνολικά δηλαδή θα μπουν 16 ομάδες και θα μάθουν τους αντιπάλους τους μέχρι και πιθανή πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Θράκης και θα αντιμετωπίσει κάποια από τις 11 άλλες ομάδες της Α1 Κατηγορίας ή τις τέσσερις της Α2 Ανδρών που κατάφεραν να προκριθούν στην τρίτη φάση.

Οι ομάδες αυτές είναι η Ολυμπιάδα Πατρών, η ΧΑΝΘ, ο Νέστορας που απέκλεισε τον Άθλο Ορεστιάδας στην προηγούμενη φάση και η ΑΕΚ που στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, νίκησε με 3-1 το Ροδίων Άθλησις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε να ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ότι το φετινό φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας “Μ. Λιούγκας”! Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η διοργάνωση, στην οποία η Θράκη είχε συμμετοχή μέσω του ΑΟ Ορεστιάδας, είχε φιλοξενηθεί στο “Αλεξάνδρειο”.