Football League: Τέλος απο Πανσερραϊκό μέσω … Κυπαρίσση ο “ρέκορντμαν” Κώστας Τσαμούρης και ο Μπάμπης Ζυγκερίδης

 

Εκκαθαρίσεις είχαμε στο ρόστερ του Πανσερραϊκού όπου πέντε παίκτες  ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, μεταξύ των οποίων ο βασικός μέχρι στιγμής, Κώστας Τσαμούρης και ο Μπάμπης Ζυγκερίδης.

Ο 22χρονος ξανθιώτης κεντρικός  αμυντικός συμμετείχε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, και στο τελευταίο με τα Τρίκαλα έχοντας 14 συμμετοχές  με 1260′ ενώ ο 22χρονος πρώην φορ του Έβρου Σουφλίου και του Πανθρακικού αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια και 24 μόλις λεπτά πετυχαίνοντας ωστόσο ένα τέρμα.

Παρελθόν αποτελούν μαζί τους οι  Άρης Τζιτζικαλάκης (δεξιός οπισθοφύλακας – 1 συμ.), ο Γιώργος Γκέκας (επιθετικός – 1 συμ.) και ο Βασίλης Αμαραντίδης που δεν είχε χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφέρει: «Ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ΠΑΕ Θωμάς Κυπαρίσσης ενημέρωσε τους Άρη Τζιτζικαλάκη, Μπάμπη Ζυγκερίδη, Κώστα Τσαμούρη, Γιώργο Γκέκα και Βασίλη Αμαραντίδη ότι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο προορισμό τους».