ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεφέυγει από τους διώκτες του ο Χριστοφορίδης! Οι σκόρερ της Α΄Κατηγορίας στο φινάλε του πρώτου γύρου

 

Ο Γιάννης Χριστορίδης συνεχίζει να δικαιώνει τους ανθρώπους της Ασπίδας που τον εμπιστεύθηκαν το καλοκαίρι, και με το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα τον σκόρερ.

Η Ασπίδα είναι πρώτη όχι μόνο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, αλλά και στον πίνακα των σκόρερ αφού πλέον ο Γιάννης Χριστοφορίδης έχοντας σκοράρει και στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ασπίδας, πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, εκμεταλλευόμενος και την… αφλογιστία των διωκτών του. Κατά πόδας τον ακολουθεί και ο νεαρός Εγιούπ Χατζηχασάνογλου του Εχίνου έχοντας σκοράρει 9 γκολ, με τους Αμέτ Ογλού της Κεντητής, Τσακιρούδη του Άρη Πετεινού και τον Γιώργο Κριεζή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τον Ζυγό, να μοιράζονται την τρίτη θέση έχοντας 8 γκολ έκαστος.

Δείτε αναλυτικά τους πρώτους σκόρερ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης:

11 τέρματα: Χριστοφορίδης (Ασπίδα Ξάνθης)

9 τέρματα: Χατζηχασάνογλου (Εχίνος Σπορ)

8 τέρματα: Αμέτ Ογλού (Κεντητή), Κριεζής Γ. (Ηρακλής Ζυγού), Τσακιρούδης (Άρης Πετεινού)

7 τέρματα: Βασιλειάδης Σ. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ξανθόπουλος Χ. (Αστέρας Μαγικού)

6 τέρματα: Χότσκα (Εχίνος Σπορ), Παπαδόπουλος Ν. (Ασπίδα Ξάνθης).

5 τέρματα: Κατσιλίδης (Απόλλων Ξάνθης), Δασκαλάκης (Άρης Πετεινού), Ντόκος (Άτλας Σελίνου), Πανταζίδης (Ηρακλής Ζυγού), Μακρίδης, Ξενιτίδης (ΑΟ Βιστωνίδα).

4 τέρματα: Βούλκος (Αστέρας Μαγικού), Καμπουρίδης (ΑΟ Βιστωνίδα), Ρεσήτ Ογλού (Κεντητή), Κοντογιαννίδης (Ασπίδα Ξάνθης), Σταύρου (Αναγέννηση Θαλασσιάς).

3 τέρματα: Καζάκης, Τουργαΐδης, Κοτζάκελης, Δημόπουλος (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Εφέντη (Αστέρας Μαγικού), Ζοσιμίδης, Κωφίδης (Ηρακλής Ζυγού),  Σίμος, Λαμπριανίδης (Ερμής Μάνδρας), Μπουρλόγλου (Άρης Πετεινού), Αλμπανίδης (Άτλας Σελίνου), Κατσής, Γελαδάρης (Ασπίδα Ξάνθης).