Μετά την Α2 Γυναικών στην Αλεξανδρούπολη, έρχονται για πρώτη φορά αγώνες της Α1 Ανδρών στην Ορεστιάδα!!!

 

Εξέλιξη σημαντική, εξέλιξη που δίνει άλλο χρώμα στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των μεγάλων κατηγοριών του πινγκ πονγκ είναι αναμφίβολα η διεξαγωγή αγώνων σε πόλεις της Περιφέρειας.

Μετά από πολύ καιρό ο κόσμος του αθλήματος της επιτραπέζιας αντίκρισε ξανά φέτος αυτή την όμορφη εικόνα και θα τη συναντήσει πάλι σε λίγες ημέρες. Αφού προηγήθηκαν τα ματς για την Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη, τώρα βάζουν τα …καλά τους η Ορεστιάδα και τα Χανιά για να φιλοξενήσουν αγώνες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου.

Στις εκπροσώπους της Βόρειας και της Νότιας Ελλάδας αντίστοιχα θα …χωριστούν οι αναμετρήσεις της 13ης,  της 14ης και της 15ης αγωνιστικής με οικοδεσπότες τη Φιλία Ορεστιάδας και τον Ο.Α. Χανίων αντίστοιχα. Με την πολύ καλή διάθεση, που τους προσφέρει αυτή η ευκαιρία, οι δύο πόλεις ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη διοργάνωση και καλούν τους φίλους του αθλητισμού να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Στην Ορεστιάδα ήδη οι άνθρωποι της Φιλίας δημιούργησαν μικρό βίντεο για να προωθήσουν τους αγώνες της Α1 Ανδρών, όπου θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό, τον Α.Ο Ταταύλα και τον Α.Ο. Πεύκης. Στο βίντεο εμφανίζονται αρχικά σε μίνι επίδειξη οι αθλητές της Φιλίας Γιώργος Κανάσης και Ανέστης Καριοφυλλίδης.

Σημειώνεται ακόμα το έτος ίδρυσης του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης και η πορεία του μέχρι την Α1 Ανδρών (όπου είναι ανελλιπώς από το 2010) και φυσικά ότι είναι η πρώτη φορά που η ακριτική πόλη θα φιλοξενήσει τέτοιους αγώνες. Οι αγώνες αξίζει να σημειωθεί ότι θα έχουν και τηλεοπτική κάλυψη σε live streaming ενώ σε μαγνητοσκόπηση θα τους προβάλει και η Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας.