Γ’ Εθνική: “Πακέτο” από το Νέο Σιδηροχώρι στους Προσκυνητές οι Παγώνης και Τσορτανίδης!

Μια γειτονιά παραδίπλα και στην Δόξα Προσκυνητών μετακόμισαν ο Παναγιώτης Τσορτανίδης και Μανώλης Παγώνης της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Ο 18χρονος φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από την Άνδρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο μεσοβδόμαδο φιλικό με τον Απόλλωνα Ξάνθης και 7 φορές στο πρωτάθλημα με το Ν. Σιδηροχώρι.

Στο παρελθόν ο Τσορτανίδης αγωνιζόταν στον Ανδριακό και στον ΑΟ Σύρου στην ΕΠΣ Κυκλάδων και είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του παγκόσμιου πρωταθλητή στην ιστιοσανίδα Λεωνίδα Τσορτανίδη.

Μαζι του στους Προσκυνητές θα έχει συμπαίκτη και πάλι τον Κατερινιώτη μεσοεπιθετικό Μανο Παγώνη. Ο 18χρονος πλάγιος χαφ αγωνίστηκε φέτος σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος και 3 κυπέλλου με το Ν. Σιδηροχώρι και ξεκίνησε από τους Ποντιους Κατερίνης, συνέχισε στις ακαδημίες του Πιερικού, στον Ποσειδώνα Πιερίας και στην Ακαδημία Πλαταμωνα πριν περασει στα ΤΕΦΑΑ το καλοκάιρι και συνεχίσει στην Δόξα Νέου Σιδηροχωριου.

Με την προσθήκη των δυο νεαρών παικτών ο Νίκος Μπαχαρίδης εμπλουτίζει το ρόστερ της ομάδα με δυο ακόμα νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν στην προσπάθεια παραμονής που κάνουν οι Προσκυνητές στην δεύτερη σεζόν τους στην Γ’ Εθνική.