Βυθίστηκε στο πένθος το ποδόσφαιρο του Έβρου! «Έφυγε» μόλις στα 57 του ο Ανδρέας Αστεριάδης

 

Ένας πολύ αγαπητός  και συμπαθής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο Ανδρέας Αστεριάδης,  «έφυγε» από κοντά μας την Κυριακή (21/1) για την τελευταία του κατοικία στον ουρανό σχετικά πολύ νωρίς, μόλις στα 57 του χρόνια.

«Ο Ανδρέας, ένας ποδοσφαιριστής κλάσης (έτσι τον γνωρίσαμε) ξεχωριστός  για τη γνώση της τέχνης της μπάλας (χαφ με σπάνια προσόντα) στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας  και όχι μόνο αγωνίστηκε  με τα χρώματα του  Α.Ο. Καβάλας, Εθνικού Αλεξ/πολης, Ασπίδας Καβύλης (ομάδα του τόπου καταγωγής του) και του Ορέστη (1988-1991). Παρά το ότι ανήκε στην ομάδα μας τρεις σεζόν εν τούτοις λόγω σοβαρού τραυματισμού του έπαιξε μόνο 29 παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ», επισημαίνει το μπλογκ του Ορέστη Ορεστιάδας, από το οποίο έγινε γνωστή και η είδηση.

«Ο Θεός να τον αναπαύει  και το χώμα που τον σκέπασε ας είναι ελαφρύ! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», προσθέτει η σχετική ανακοίνωση που ενημερώνει ακόμα ότι η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 22/1/2018 και ώρα  3 μ.μ. στον Άγιο Δημήτριο Καβύλης.