ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή στις νίκες για την Γρατινή στην Ξυλαγανή με … βοηθό τον “άτυχο” Μακίδη

 

Στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές επέστρεψε η Δόξα Γρατινής που πέρασε “αέρας” από την Ξυλαγανή με 1-4 απέναντι στον αποδυναμωμένο Ορφέα.

Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει με μικρή καθυστέρηση αφού σύμφωνα με το rodopisports άργησε να προσέλθει στο γήπεδο ο γιατρός και οι νοσηλευτές. Η Γρατινή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 6′ όταν σε κόρνερ του Σεφκέτ Σελήμ ο Κυριακόπουλος με το εβδομο τερμα του στο πρωτάθλημα θα πεταχτεί και θα πιάσει την κεφαλιά νικώντας τον Στράτα που επέστρεψε στην ομάδα μετά από ένα εξάμηνο στο νησί του, με την Ξυλαγανή στην μοναδική της φάση στο 13′ να απειλεί με τον Κομνηνό αλλά τον Μπουτσακτσή να δείχνει την κάση του στο πλασέ του πρώην πάικτη της Ελπίδας Σαπών. Το ημίχρονο παρα την πίεση της Δόξας παρέμεινε 0-1, με το δεύτερο μέρος μερος να ξεκινά με τερμα όταν σε συνδυασμό των Κακουλίδη, Κυριακόπουλου και Πασχάλη, ο τελευταίος από κοντά με πλασέ θα κάνει το 0-2 πετυχαίνοντας το πέμπτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί απίστευτη φαση σε κενο τερμα από τον Χατζίδη για το 0-3, το οποίο έγινε στο 68′ με αυτογκολ του Μακίδη με κεφαλιά μετα από φαουλ του Σεφκετ Σελήμ. Ο Ορφέας θα μειώσει το σκορ με το πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή του Γεωργιάδη στο 83′ και μετά από φάση διαρκείας, με τον άτυχο του Ορφέα τον έμπειρο Γιάννη Μακίδη πάλι με κεφαλιά να πετυχαίνει δεύτερο αυτογκολ στο 85 της συνάντησης μετα απο σέντρα του Τάτσιου πετυχάινοντας το 1-4.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τσορματζόγλου): Στράτας, Γιαννακουδάκης (80′ Γιαούμης), Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Μακίδης, Τροκάνας (65′ Ασπρομάτης), Κομνηνός, Αλατζίδης (46′ Χασάν), Δερέμπεης (64′ Ροδουσάκης), Γεωργιάδης, Σαμιώτης

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Μπουτσακτσή, Μαγκούτας (56 Μουζαζβίλι), Τάτσιος, Ζουμπιάδης, Ζάνταλης (46 Χατζίδης), Κακουλίδης, Καμζέλας, Χασαν Σινάν (65′ Λεγάτος), Σεφκέτ Σελήμ, Κυριακόπουλος, Πασχάλης (70′ Κακανούδης)