ΕΠΣ Έβρου: Ντεμπούτο με γκολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το νέο μεταγραφικό απόκτημα Γιώργος Μαρασλής

 

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του πρωταθλήματος τον Γιώργο Μαρασλή απέκτησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου σκοράροντας στο ντεμπούτο του εναντίον του Ιπποκράτη.

Ο 33χρονος φορ σκόραρε το πρώτο τέρμα του Εθνικού αυτό της ισοφάρισης στο 3-1 επί του Ιπποκράτη και επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στον Εθνικό από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του. Εκεί θα βρει στην ομάδα τους συμπαίκτες του πέρυσι στην Άνθεια Δορουγιδένη, Λίτσιο και Τσαπάνη και φυσικά τον προπονητή του Μιχάλη Φλώρο, ελπίζοντας να κατακτήσει αυτό που δεν μπόρεσε πέρυσι με την ομάδα της Ένωσης έναν τίτλο.

Μάλιστα με δικό του τέρμα η Άνθεια πέρασε από την Κορνοφωλιά σε εξ’ αναβολής παιχνίδι ανοίγοντας την σεζόν για το 2018 στην ΕΠΣ Έβρου.

Ο Μαρασλής  ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και συνέχισε στον ΑΟ Καππαδοκίας, στον Ηρακλή Αμμούδας και στην Ηράκλεια στις Σέρρες όπου σπούδαζε, ενώ με την επιστροφή στην Καππαδοκία κατέκτησε και με δικό του τέρμα το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου απέναντι στον Αετό Λεπτής. Ακολούθησε στη συνέχεια ο Μαΐστρος, ο Ιπποκράτης και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου.