ΕΠΣ Έβρου: Απόδραση με… Σιδηρόπουλο και Αντωνιάδη μέσα από το Σουφλί για την Θράκη Φερών

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Μια ιδιαιτέρα σημαντική νίκη επί ενός αρκετά δυνατού αντιπάλου πήρε η Θράκη Φερών στο γήπεδο του Σουφλίου μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την συνεχή βροχή πριν αλλά και την διάρκεια του αγώνα επί του γηπεδούχου Έβρου Σουφλίου με 2-0 και διατήρησε απόσταση ασφαλείας στην μάχη διεκδίκησης του τίτλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λαμπίδη έπαιξαν από την αρχή του παιχνιδιού με περίσσιο πάθος και δικαιώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τα τέρματα του Γ. Σιδηρόπουλου στο 50΄ και του Γ. Αντωνιάδη  στο 65′. Με τη νίκη τους αυτή οι Φεριώτες διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 26 βαθμούς διατηρώντας τη διαφορά 4 βαθμών από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ορέστη Ορεστιάδας που παραμένουν ισόβαθμοι με 22 βαθμούς στην δεύτερη θέση.

Το τέλος του α΄ γύρου φέρνει την ομάδα της Θράκης Φερών να είναι πρωταθλήτρια χειμώνα, κάτι που βέβαια είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, αφού αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτοι ματς πρωταθλήματος για την Θράκη Φερών στο 2018 (και ενώ είναι μέσα στον στόχο και του Κυπέλλου έχοντας προκριθεί στον τελικό του Νοτίου Ομίλου).

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Η μόνη φάση που αξίζει να σημειωθεί είναι η επίτευξη του γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Τσιπλάκη στο 35΄ το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε δίκαια καθώς ο παίκτης ήταν εκτεθειμένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τάκη Λαμπίδη μπήκε περισσότερο αποφασισμένη για τη νίκη. Στην πρώτη φάση που έγινε στο 50΄ το σουτ που επιχείρησε από πλάγια δεξιά ο Γ. Σιδηρόπουλος  βρήκε στα πόδια αντιπάλου ποδοσφαιριστή και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δουλούδη ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας την τύχη με το μέρος τους έφτασαν στη επίτευξη του δεύτερου τέρματος με τον Ντόλα να κάνει τη σέντρα και τον επερχόμενο Γ. Αντωνιάδη με προβολή να γράφει το 0-2 στο 65΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο μισάωρο του αγώνα η βροχή είχε δυναμώσει και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών έγιναν ακόμα πιο δύσκολες, αλλά το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Δουλούδης (82΄ Σοφοτάσιος Δ.), Μπάμνιος (c), Παπαναστασίου, Μπετζέκας, Πατέλης, Ράλλης, Πρεπούδης (73΄ Γιαννόπουλος), Μυσιούδης (80΄ Γιαννακόπουλος), Κουτσούλας, Τσομπανούδης, Κουρούδης (62΄ Βασβάνης).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Λαμπίδης): Γκαϊδαρτζάκης, Κολγκεκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α., Αντωνιάδης (74΄ Μπόρας), Τσιπλάκης (78΄ Καλούδης), Πολίδης, Ντόλας (c), Σιδηρόπουλος Γ (89΄ Ιακωβίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ