Super League: Αποδοκιμασίες των φίλων του Πλατανιά στον Ρόκα παρά τη νίκη

 

Ο Πλατανιάς μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων πέτυχε τη νίκη το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ωστόσο δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην παίκτης και προπονητής του Πανθρακικού Μανουέλ Ρόκα στο περιθώριο του αγώνα και ειδικότερα τη στιγμή της αλλαγής του Ουές, όταν αποφάσισε να τον βάλει στο ματς, αντί κάποιου άλλου πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Τη στιγμή πάντως που γίνεται η αλλαγή, αμέσως μετά, έρχεται το γκολ για τον Πλατανιά μετά την περιπετειώδη φάση στην περιοχή του Λεβαδειακού, όμως οι έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από πολλές πλευρές της εξέδρας είναι ένα γεγονός που σημειώνουν τα κρητικά μέσα ενημέρωσης. Τονίζουν μάλιστα  ότι αυτές δεν προήλθαν απαραίτητα μονάχα από την πλευρά των φιλάθλων.

Πάντως, για την αλλαγή, το athlitiko.gr σημειώνει ότι στη διάθεση του Ρόκα υπήρχαν μόνο ο Γκρζέλτσακ, ο Παπανικολάου και ο Στόιτσεφ.

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι ότι ο Ρόκα από τη δική του πλευρά φτάνει στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Πλατανιά μετά από 9 συνεχόμενες ήττες. «Ουσιαστικά, η παρουσία του μέχρι στιγμής στον πάγκο είχε συνοδευτεί μονάχα με ήττες, είναι πολύ πιθανό δε, εφόσον δεν ερχόταν το “τρίποντο” επί του Λεβαδειακού, να γινόντουσαν τα πράγματα πάρα πολύ δύσκολα όσον αφορά την παραμονή του», καταλήγει η ιστοσελίδα από την Κρήτη.