Οι σημερινές τέσσερις «μάχες» των ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις για τις ομάδες της Θράκης συνεχίζεται αυτήν την Κυριακή η αγωνιστική δραστηριότητα στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ.

Στην Α2 Γυναικών τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης ταξιδεύουν στις Σέρρες για να αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό. Το τζάμπολ έχει οριστεί στη μία το μεσημέρι. Συνοπτικά το πρόγραμμα: Τιτάνες Δράμας-Ηρακλής, Πανσερραϊκός-Ασπίς 2001 Ξάνθης, Απόλλων Καλαμαριάς – Σταυρούπολη, Αναγέννηση Νεου Ρυσίου -Άρης, Πιερικός Αρχέλαος-Ναύαρχος Βότσης και Ολύμπια Λάρισας-ΑΕ Πυλαίας.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και το ανδρικό τμήμα της Ασπίδας για την Β’ Εθνική. Συγκεκριμένα για την 14η αγωνιστική αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Η ομάδα της Ξάνθης μετρά 5 σερί ήττες και 7 στα 8 τελευταία παιχνίδια της, οπότε εξορισμού η αποστολή της είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Συνοπτικά το προγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής: Μαχητές Δόξα Πεύκων-Ασπίς Ξάνθης, Χαρίλαος Τρικούπης-Γέφυρα, Στρατώνι-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, Φάρσαλα-Ελίμεια, Ίκαροι Σερρών-Τιτάνες Παλαμά, Ερμής Λαγκαδά-Καβάλα, Ανατόλια-Αγρίνιο.

Τέλος, με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας για τον πρώτο γύρο συνεχίζεται η δράση στην Γ’ Εθνική Κατηγορία του Μπάσκετ. Ο ΓΑΣ να υποδέχεται στην Κομοτηνή τον Αίαντα Ευόσμου αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ενώ αμέσως μετά θα κοπει και η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα γίνει κλήρωση για δώρα στους θεατές της αναμέτρησης, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕ Κομοτηνής έχει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ισόβαθμό της Μαντουλίδη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής: Ευκαρπία-Αστέρας Σίνδου, ΜΕΝΤ-Πολύγυρος, Κένταυρος Καλλικράτειας -ΧΑΝΘ, ΓΑΣ Κομοτηνή-Αίας Ευόσμου, Απόλλων Καλαμαριάς – Μακεδονικός, Ορφέας Ν. Σκοπού-Ελευθερούπολη και Μαντουλίδης-ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής.

Ο αγώνας της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης ξεκινά στις 17:00 το απόγευμα ενώ τα παιχνίδια των ομάδων της Κομοτηνής για τη Γ’ Εθνική μία ώρα αργότερα, στις 18:00. Όπως κάθε Κυριακή θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξη των παιχνιδιών μέσα από το ThrakiSportS.