LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Μαχητές Δόξα Πεύκων – Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνή-Αίας Ευόσμου και Μαντουλίδης – ΑΕ Κομοτηνής

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των ομάδων της Θράκης για τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση για το επόμενο τετράωρο θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της Β’ και Γ’ Εθνικής Μπάσκετ όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ωρα 16:29  Στην Α2 Γυναικών νωρίτερα τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης ηττήθηκαν από τον Πανσεραϊκό ενώ το απόγευμα έχουμε άλλα δυο παιχνίδια για τις ομάδες μας εκτός έδρας και ένα εντός.

Ωρα 16:32  Συγκεκριμένα εκτός έδρας αγωνίζεται και το ανδρικό τμήμα της Ασπίδας για την Β’ Εθνική, καθώς αντιμετωπίζει στις 5.00 στην Θεσσαλονίκη τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ωρα 16:35  Η ομάδα της Ξάνθης μετρά 5 σερί ήττες και 7 στα 8 τελευταία παιχνίδια της, οπότε εξορισμού η αποστολή της είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ωρα 16:40  Συνοπτικά το προγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής: Μαχητές Δόξα Πεύκων-Ασπίς Ξάνθης, Χαρίλαος Τρικούπης-Γέφυρα, Στρατώνι-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, Φάρσαλα-Ελίμεια, Ίκαροι Σερρών-Τιτάνες Παλαμά, Ερμής Λαγκαδά-Καβάλα, Ανατόλια-Αγρίνιο.

Ωρα 16:44  Σε λίγο ξεκινούν τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής αφού η ώρα έναρξης είναι στις 5.00 αλλά την ίδια ώρα θα αρχίσουν και τα ματς της Γ’ Εθνικής όπου έχουμε την 13η και τελευταία αγωνιστικής για τον πρώτο γύρο.

Ωρα 16:47  Συγκεκριμένα Ευκαρπία-Αστέρας Σίνδου και  ΜΕΝΤ-Πολύγυρος αρχίζουν στις πέντε ενώ μια ώρα μετά ξεκινούν τα δυο παιχνίδια των ομάδων της Ροδόπης.

Ωρα 16:50  Ο ΓΑΣ να υποδέχεται στην Κομοτηνή τον Αίαντα Ευόσμου αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, ενώ αμέσως μετά θα κοπει και η πρωτοχρονιάτικη πίτα και θα γίνει κλήρωση για δώρα στους θεατές της αναμέτρησης.

Ωρα 16:53  Την ίδια ώρα η ΑΕ Κομοτηνής έχει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ισόβαθμό της Μαντουλίδη.

Ωρα 16:58  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής: Ευκαρπία-Αστέρας Σίνδου, ΜΕΝΤ-Πολύγυρος, Κένταυρος Καλλικράτειας -ΧΑΝΘ, ΓΑΣ Κομοτηνή-Αίας Ευόσμου, Απόλλων Καλαμαριάς – Μακεδονικός, Ορφέας Ν. Σκοπού-Ελευθερούπολη και Μαντουλίδης-ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής.

Ωρα 17:03  Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:08  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:13  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:18  Ποντο ποντο παει το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο με την Ασπίδα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο τέλος της περιόδου. Αποτέλεσμα πρώτου δεκαλέπτου: Μαχητές Δόξα Πεύτκων – Ασπίδα Ξάνθης 12-13

Ωρα 17:25  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:29  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:36  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:44  Παίρνει διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ασπίδα και αναμένουμε με ενδιαφέρον τα δυο εναπομείναντα δεκάλεπτα.Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μαχητές Δόξα Πεύκων – Ασπίδα Ξάνθης 20-27

Ωρα 17:50  Σε δέκα λεπτά ξεκινουν και τα παιχνίδια ΑΣ Κομοτηνή-Αίας Ευόσμου και Μαντουλίδης – ΑΕ Κομοτηνής για τα οποία επίσης θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη τους από το ThrakiSportS

Ωρα 17:55  Στην Κομοτηνή αρκετός κόσμος και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες στην εξέδρα, αφού αμέσως μετά θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου

Ωρα 18:59  Στην Θεσσαλονίκη η ΑΕ Κομοτηνής αντιμετωπίζει τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με τα οποία ισοβαθμεί και θα ήταν πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση με τα πολλά της προβλήματα να την άφηνε από κάτω

Ωρα 18:03  Εξέλιξη πλέον και στα τρία παιχνίδια αφού άρχισε το δεύτερο ημίχρονο στο ματς της Ασπίδας ενώ είχαμε τζάμπολ στα παιχνίδια των ομάδων της Κομοτηνής

Ωρα 18:11  Στην Κομοτηνή μετά από τρία λεπτα αγωνα οι δυο ομάδες πάνε πόντο πόντο, ο ΓΑΣ αυτή τη στιγμή είναι πίσω στο σκορ με 6-7.

Ωρα 18:18  Στην Θεσσαλονίκη, ιδανικό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής που έχει καταφέρει να χτίσει διψήφια διαφορά πόντων έχοντας μάλιστα και νταμπλ σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Μαντουλίδης – ΑΕ Κομοτηνής 10-20

Ωρα 18:21  Στην Θεσσαλονίκη μένουμε γιατί ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο στο ματς της Ασπίδας που διατηρεί το προβάδισμα της. αλλά η διαφορά έχει μειωθεί στο καλάθι Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Μαχητές Δόξα Πεύκων – Ασπίδα Ξάνθης 40-42

Ωρα 18:25  Στην Κομοτηνή ακόμα θέλει δυο λεπτα για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο, 21-19 προηγείται ο ΓΑΣ Κομοτηνή του Αίαντα Ευόσμου

Ωρα 18:32  Στην Κομοτηνή μόλις αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται το πρώτο δεκάλεπτο με τους φιλοξενούμενους με ένα σερί 4-0 να κλείνουν έχοντας προβάδισμα. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αίαντας Ευόσμου 21-23

Ωρα 18:46  Στην Θεσσαλονίκη διατηρεί προβάδισμα η ΑΕ Κομοτηνής με την συμπλήρωση και της δεύτερης περιόδου του αγώνα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Μαντουλίδης – ΑΕ Κομοτηνής 26-34

Ωρα 18:58  Στην Κομοτηνή μόλις αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται το ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αίαντας Ευόσμου 27-28

Ωρα 19:01  Κόρνα γραμματείας, τέλος του αγώνα και σπουδαίο διπλό για την Ασπίδα Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση  και μόλις καταφέραμε να μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα. Τελικό αποτέλεσμα: Μαχητές Δόξα πεύκων – Ασπίδα Ξάνθης 53-58

Ωρα 19:25  Στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται η τρίτη περίοδος στην διάρκεια της οποίας η ΑΕ Κομοτηνής γκρέμισε ότι με κόπο είχε χτίσει. Πλέον βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Μαντουλίδης – ΑΕ Κομοτηνής 50-47

Ωρα 19:34  Στην Κομοτηνή απίστευτο τρίποντο στην εκπνοή του τρίτου δεκαλέπτου από τον Σιμάκη που παίρνει ριμπάουντ και σε νεκρό χρόνο πετάει την μπάλα από το ένα καλάθι στο άλλο και πετυχαίνει το τρίποντο της χρονιάς ανεβάζοντας την διαφορά στους έξι. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΓΑΣ Κομοτηνή – Αιαντας Ευόσμου 63-57.

Ωρα 19:36  Στην Θεσσαλονίκη δείχνει να χάνεται το παιχνίδι για την ΑΕΚ, βρίσκεται πλέον με διψήφια διαφορά πίσω στο σκορ, 61-51 και ενώ απομένουν έξι λεπτά για την ολοκλήρωσή του.

Ωρα 19:38  Στην Κομοτηνή μόλις ξεκίνησε το τελευταίο δεκάλεπτο και ο ΓΑΣ Κομοτηνή παίρνει διαφορά 9 πόντων που είναι η μεγαλύτερη στο ματς, προηγείται του Ευσόσμου με 66-57.

Ωρα 19:41  Στην Θεσσαλονίκη ολική κατάρρευση για την ΑΕ Κομοτηνής που 4,5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 70-51 και δυστυχώς δεν αξίζει διαφορά σχεδόν 20 πόντων.

Ωρα 19:48  Θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Ασπίδα Ξάνθης έσπασε μια γκίνια έξι αγώνων και έφυγε με μεγάλο διπλό επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων. Ηδη έχει ανέβει σχετικό θέμα, αδείτε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:52  Τέλος του αγώνα στην Θεσσαλονίκη, ήττα της ΑΕ Κομοτηνής από τον Μαντουλίδη και ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα αναφορικά με την σωτηρία. Τελικό αποτέλεσμα: Μαντουλίδης – ΑΕ Κομοτηνής 81-65

Ωρα 19:58  Στην Κομοτηνή ακόμα δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι, αφού έχει γίνει πολύν σκληρό και με συνεχή σφυρίγματα για φάουλ, οπότε διακόπτεται διαρκώς αλλά ο ΓΑΣ πάντα διατηρεί προβάδισμα.

Ωρα 20:04  Μένουν 30 δευτερόλεπτα στην Κομοτηνή και ο ΓΑΣ προηγείται με 84-76 αλλά τα φάουλ συνεχίζονται και ήδη έχουν αποβληθεί πέντε παίκτες συνολικά και από τις δύο ομάδες!

Ωρα 20:13  Επιτέλους, μετά από ταϊμ άουτ και 55 συνολικά φάουλ, ολοκληρώνεται το παιχνίδι. Μεγάλη νίκη για τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνής – Αίας Ευόσμου 87-76 σε ένα παιχνΊδι που κράτησε δυο ώρες και ένα τέταρτο!