LIVE η Γ’ Εθνική: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ν. Σιδηροχώρι, Σκούταρι – Άβατο, Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού και Προσκυνητές – Ξηροπόταμος

 

Παρακολουθήστε live από το ThrakiSportS την εξέλιξη τους αγώνες των ομάδων της Θράκης για την 13η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση και για τις επόμενες ώρες θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη στα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης στην Γ’ Εθνική.

Ωρα 13:10 Ενα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγεται στο γήπεδο Διδυμοτείχου, όπου σε έναν αγώνα «τελικό» η ΑΕΔ φιλοξενεί την ουραγό Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ωρα 13:13  Αυτή είναι η μόνη αναμέτρηση της αγωνιστικής ανάμεσα σε δυο ομάδες της Θράκης.

Ωρα 13:15  Το Διδυμότειχο μετά τις δυο σερί ήττες εκτός έδρας από Παραλίμνι και Χρυσούπολη, έχοντας τον Εμρέ που επέστρεψε από την τιμωρία του και τον Καπετανίδη για πρωτη φορά στην αποστολή θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 3 μήνες και 9 ημέρες.

Ωρα 13:18  Η ΑΕΔ είναι χωρίς νικη 6 αγωνιστικές, από τις 12 Νοέμβρη με το Σκούταρι για την 6η αγωνιστική στις Σέρρες και απέναντι σε μια ομάδα που μόνο με «θαύμα» θα παραμείνει στην κατηγορία, θέλει απαραίτητα το τρίποντο.

Ωρα 13:21  Στην ΑΕΔ υπήρξε κρίση μετά την ήττα – αποκλεισμό από τον Ορέστη στο κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου με τον Κρίστο Τελκίνσκι να παραιτείται αλλά την διοίκηση να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση. Επίσης, έφυγε για προσωπικούς λόγους ο Κουρδάκης.

Ωρα 13:24  Αποχώρηση έχουμε όμως και από το Σιδηροχώρι, καθώς όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS παρελθόν αποτελεί ο Παναγιώτης Τσορτανίδης.

Ωρα 13:27  Η ομάδα της Ροδόπης θέλει βαθμούς επειγόντως, αφού απέχει ήδη 9 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και τον Ορφέα Ξάνθης. Η Δόξα εκτός έδρας έχει σε 6 παιχνιδια 1 νίκη επί της Καρπέρής, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με τέρματα 4-12.

Ωρα 13:30 Πολύ σημαντικό αγωνα δίνει Άρης Αβάτου στις Σέρρες και στο Χρυσό με την δεύτερη Ελπίδα Σκουταρεως που γκρεμίστηκε από την κορυφή μετά την ήττα σοκ στον Ξηροπόταμο Δράμας.

Ωρα 13:34  Ο Αρης Αβάτου με 18 βαθμούς, 6 λιγότερους από την Ελπίδα θέλει να κάνει ότι και η ΑΕΔ προ τριμηνου και να πετυχει ένα δευτερο συνεχόμενο διπλο ώστε να ξεφυγει ακομα περισσότερο από την επικίνδυνη ζωνη που βρισκεται τωρα ο Ξηροπόταμος με 14.

Ωρα 13:36  Εκτός έδρας το Άβατο έχει σε 6 αγώνες, 1 νίκη στο Σιδηροχώρι, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 3-5.

Ωρα 13:39  Δύσκολη αποστολή και για τον Ορφέας Ξάνθης που υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τον Αετό Ορφανού του πρωην βοηθού σε Άρη και Λάρισα Δημήτρη Σίτσα.

Ωρα 13:43  Ο Ορφέας με 15 βαθμούς είναι 7ος, ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά την νίκη του στους Προσκυνητές, ενώ η ομάδα του Αετού ειναι τρίτη με 21 βαθμούς προερχόμενη με το 5-2 επί της Καρπερής.

Ωρα 13:44  Εντός Ξάνθης ο Ορφέας έχει 3 νικες και 3 ηττες με τερματα 5-6.

Ωρα 13:47  Τέλος η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες με την ομάδα της Δράμας.

Ωρα 13:49  Η Δόξα Προσκυνητών που έχει 11 βαθμούς προέρχεται από σερί εντός έδρας ηττών και θέλει να διπλασιάσει της νίκες της για το πρωτάθλημα εντός έδρας απέναντι σε εναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους.

Ωρα 13:52  Εντός έδρας σε 6 αγώνες έχει 1 νικη με ΑΕΔ, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες από Σκούταρι, Νέστο και Ορφέα την προηγούμενη αγωνιστική έχοντας τέρματα 6-9.

Ωρα 13:58  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής που στα άλλα ματς ξεχωρίζει το ντερμπι της Καβαλας με το Παραλίμνι: ΑΕ Διδυμότειχου-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής-Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα-Απόλλων Παραλιμνίου, Ορφέας Ξάνθης-Αετός Ορφανού, Ελπίς Σκουτάρεως-Άρης Αβάτου και Δόξα Προσκυνητών-Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου.

Ωρα 14:00 Σε περίπου μια ώρα η σέντρα σε όλα τα παιχνίδια.

Ωρα 14:08 Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός των φετινών μεταδόσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:13  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:16 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:20  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:24  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14:28  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:32  Χορηγός των μεταδόσεων της Γ’ Εθνικής από την Ξάνθη είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:36  Από το Διδυμότειχο, χορηγός της μετάδοσης είναι το «μουσικό καφέ Νόστος», το καταλληλότερο στέκι στην πόλη για τον καφέ σας την ημέρα αλλά και για το ποτό σας το βράδυ. Στην οδό Ρήγα Φεραίου 41 παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, με ανεβασμένη διάθεση, ευχάριστες εκπλήξεις, οργανωμένο μπαρ και επιτραπέζια παιχνίδια  (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:39  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:43  Τρίτος χορηγός από το Διδυμότειχο η KPRS Photography του Σωτήρη Κηπουρού, που συνδυάζει την τέχνη με την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Ειδικεύεται σε  γάμους και βαφτίσεις σε όλον τον Έβρο (αλλά και σε όλη την Ελλάδα) και αποτελεί την ιδανική επιλογή, για να κρατήσετε για πάντα αυτές τις στιγμές. Μπορείτε να δείτε δείγμα με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο instagram με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:45 Εχουμε θυμίζουμε ότι πάντα έχουμε χορηγό μας και το το e-shop Footbal Pro από το οποίο μεταξύ άλλων μπορείτε να προμηθευτείτε την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής αλλά και εμφανίσεις ομάδων.

Ωρα 14:51  Λιγότερο από δέκα λεπτά για την έναρξη των αγώνων, που θα γίνουν κάτω από έντονη βροχόπτωση, τουλάχιστον στην Θράκη. Ειδικά στο Διδυμότειχο ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ βαρύς.

Ωρα 14:55 Θυμιζουμε συνοπτικά το πρόγραμμα πριν περάσουμε στην live ενημέρωση. ΑΕ Διδυμότειχου-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής-Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα-Απόλλων Παραλιμνίου, Ορφέας Ξάνθης-Αετός Ορφανού, Ελπίς Σκουτάρεως-Άρης Αβάτου και Δόξα Προσκυνητών-Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου.

Ωρα 15:00  Εναρξη σε όλα τα παιχνίδια, ξεκινά κανονικά και το ματς στο Διδυμότειχο παρά το γεγονός ότι είναι πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος που έτσι και αλλιώς δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ βρέχει καταρρακτωδώς.

Ωρα 15:03  Βρέχει και στην Κομοτηνή, αφού ξανάπιασε μπόρα εδώ και περίπου 20 λεπτά με αποτέλεσμα οι περίπου 50 θεατές (τόσοι εχουν πάει μέχρι στιγμής στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης) να τρέχουν να γλιτώσουν από τη βροχή στο κυλικείο του γηπέδου.

Ωρα 15:08  Γκοοοοοολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Το πρώτο γκολ της αγωνιστικής επιτυγχάνεται στο γήπεδο του ΑΟΞ. Σκόρερ ο Χιντ Ιμέρ με σουτ λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου στο παιχνίδι. Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-0

Ωρα 15:11  Στην Κομοτηνή έχουν μπει πιο δυνατά οι Προσκυνητές, είχαν και μια καλή ευκαιρία με σουτ του Βάσκου αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ωρα 15:14  Στο Διδυμότειχο είναι πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, πρωτοβουλία των κινήσεων έχει η ΑΕΔ αλλά δεν έχει χαθεί μέχρι στιγμής κλασική ευκαιρία.

Ωρα 15:17 Στο Χρυσό Σερρών δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής, το 0-0 παραμένει ανάμεσα σε Ελπίδα Σκουτάρεως και Αρη Αβάτου

Ωρα 15:19  Στην Ξάνθη έχει μπει αρκετά δυναμικά ο Ορφέας που έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Γιάννη Καραγκιόζη.

Ωρα 15:21  Στην Κομοτηνή χάνει λίγο μετά την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα και νέα ευκαιρία η Δόξα Προσκυνητών, πάλι με τον Βάσκο αλλά έδιωξε το σουτ του ο τερματοφύλακας του Ξηροποτάμου.

Ωρα 15:23 Στο Διδυμότειχο εμφανώς καλύτερα πατάει στον βαρύ αγωνιστικό χώρο η ΑΕΔ,  με σημαντικότερη ευκαιρία αυτήν που έχασε ο νεοαποκτηθείς Καπετανίδης λίγο πριν το 20λεπτο.

Ωρα 15:26  Γκοοοοοοολ στις Σέρρες για το Άβατο. Σκορερ ο Βασίλης Λαζαρίδης με σουτ. Ανοίγει το σκορ στο γήπεδο του Χρυσού για τους Ξανθιώτες. Ελπίδα Σκουτάρεως – Αρης Αβάτου 0-1

Ωρα 15:29  Συμπληρώνεται σε λίγο ημίωρο στα παιχνίδια, για την ώρα καλά τα πηγαίνουν οι δυο ομάδες της Ξάνθης που είναι και οι μόνες της Θράκης που είναι πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού

Ωρα 15:32  Γκολ στην Ξάνθη για τον Αετό Ορφανού. Η ομάδα της Καβάλας ισοφαρίζει με σκόρερ τον Δουμάνη λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου. Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-1

Ωρα 15:35  Στο Διδυμότειχο χάθηκαν εκατέρωθεν υποψίες ευκαιριών σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ κλειστό και πολύ επικίνδυνο να γίνει το λάθος και να στοιχίσει.

Ωρα 15:38  Στις Σέρρες πιέζει για να ισοφαρίσει το Σκούταρι αλλά ένα τέρμα που πέτυχε ακυρώνεται ως οφσάιντ από τον διαιτητή προκαλώντας την αντίδραση της εξέδρας. Το Άβατο εξακολουθεί να προηγείται.

Ωρα 15:42  Γκολ στην Ξάνθη για τον Αετό Ορφανού. Ολική ανατροπή από την ομάδα της Καβάλας. Ο Τζαμπέγια σκόρερ για τους φιλοξενούμενους. Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-2.

Ωρα 15:46  Τέλος πρώτου μέρους στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 0-0

Ωρα 15:48  Τέλος πρώτου μέρους και στο Διδυμότειχο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-0

Ωρα 15:50  Τέλος πρώτου μέρος και στην Ξάνθη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου:  Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 1-2.

Ωρα 15:52  Τέλος πρώτου μέρους και στο Χρυσό Σερρών. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ελπίδα Σκουτάρεως – Αρης Αβάτου 0-1

Ώρα 15:56 Στο σημείο αυτό θυμίζουμε ότι χορηγοί της σημερινής μετάδοσης από την πόλη της Ξάνθης είναι το Sports Cafe «La Bombonera» που βρίσκεται στην Βασιλίσσης Σοφίας 8, όπως επίσης και το ζαχαροπλαστείο Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή, αλλά και η βιομηχανία παραγωγής αθλητικών ειδών Figli.

Ώρα 15:59 Ακόμα από την πόλη της Κομοτηνής, πολύτιμη βοήθεια μας προσφέρουν οι επιχειρήσεις Γεωργικών Εφοδίων Λιάγκη που βρίσκονται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 87, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, αλλά και το Coffee Lab, η αγαπημένη συνήθεια όλων των φίλων του καφέ.

Ώρα 16:03 Τέλος από την πόλη του Διδυμοτείχου χορηγοί της σημερινής μετάδοσης είναι το φωτογραφείο KPRS Photography, το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη, το συνεργείο Auto Gas Καραγιάννης, αλλά και το μουσικό καφέ Νόστος. Τέλος, το e-shop Footbal Pro για την επίσημη μπάλα της Γ’ Εθνικής και εμφανίσεις ομάδων.

Ωρα 16:07  Εχει ξεκινήσει πλέον το δεύτερο ημίχρονο στα τέσσερα παιχνίδια που μεταδίδουμε

Ωρα  16:11  Γκοοοοοοολ στην Κομοτηνή για την Δόξα Προσκυνητών. Σκόρερ ο Φαρμάκης στο 51ο λεπτό και κόντρα στην ροή της εικόνας του ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Στο 49′ ο Περούκας είχε ένα σουτ άουτ, στο 50′ ο Καράμπελας σημάδεψε για τους φιλοξενούμενους το δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουπρόγλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά από εμφανή θέση οφσάιντ και στην αντεπίθεση ο ο Φαρμάκης με σουτ άνοιξε το σκορ. Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-0

Ωρα 16:15  Γκολ στην Κομοτηνή ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου. Σκόρερ ο Μπάμπουρας. Ισοφαρίζει σχεδόν αμέσως η φιλοξενούμενη ομάδα. Μετά από πολλά διαδοχικά σουτ και φάση διαρείας, ο Μπάμπουρας καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει τρία λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 1-1

Ωρα 16:18  Γκολ στις Σέρρες η Ελπίδα Σκουτάρεως. Μετά από περίεργη φάση, οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν με ένα τέρμα του Παναγιωτίδη που αρχικά ο διαιτητής ακύρωσε ως οφσάιντ, έπεσαν επάνω του και διαμαρτυρήθηκαν οι σερραίοι και τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις, αποφάσισε να το κατακυρώσει. Ελπίδα Σκουτάρεως – Άρης Αβάτου 1-1

Ωρα 16:20  Γκοοοοοοοολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα. Ο Καραγκιόζης καταφέρνει να ισοφαρίσει για την γηπεδούχο ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, σε ένα χορταστικό από τέρματα παιχνίδι. Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 2-2

Ωρα 16:24  Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η Καβάλα μόλις πέτυχε γκολ στο Ανθή Καραγιάννη επί της πρωτοπόρου ομάδας του Απόλλωνα Παραλιμνίου και προηγείται με 1-0

Ωρα 16:27  Στο Διδυμότειχο στα μισά του δεύτερου μέρους η ΑΕΔ ρισκάρει για να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά παρά την φλύαρη υπεροχή δεν μπορεί, καθώς είναι πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, αντιθέτως κινδυνεύει κιόλας να δεχτεί τέρμα σε κάποια αντεπίθεση.

Ωρα 16:29  Στις Σέρρες χάνει μεγάλη ευκαιρία ο Σαρηγιαννίδης να βάλει μπροστά στο σκορ και πάλι τον Άρη Αβάτου.

Ωρα 16:35  Περίπου ένα τέταρτο πριν το τέλος των αγώνων ρευστά τα αποτελέσματα και στα τέσσερα παιχνίδια που μεταδίδουμε, για την ακρίβεια όλα στην ισοπαλία.

Ωρα 16:38  Στο Διδυμότειχο πλέον φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, αλλά το 0-0 καταδικάζει και τις δύο ομάδες

Ωρα 16:40  Στην Κομοτηνή προσπαθούν να απειλήσουν οι Προσκυνητές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και εδώ ο καθένας πλέον φοβάται και τον ίσκιο του.

Ωρα 16:41  Γκολ στην Ξάνθη για τον Αετό Ορφανού! Οτι χειρότερο σαν εξέλιξη για τον Ορφέα ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος. Σκόρερ η χρυσή αλλαγή Δούλμπατζης. Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 2-3

Ωρα 16:48  Γκολ στις Σέρρες για το Σκούταρι. Μετά από φάση διαρκείας επιτυγχάνει ολική ανατροπή η Ελπίδα. Ελπίδα Σκουταρεως – Αρης Αβατου 2-1

Ωρα 16:51  Γκοοοοοολ η Δόξα Προσκυνητών στην Κομοτηνή στις καθυστερήσεις. Ο Βάσκος πετυχαίνει το τέρμα που ίσως χαρίσει το τρίποντο στους γηπεδούχους με σουτ – φωτοβολίδα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Δόξα Προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-1

Ωρα 16:53  Τέλος του αγώνα και στο Διδυμότειχο. Ισόπαλες χωρίς τέρματα οι δυο ομάδες στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Διδυμοτειχου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-0

Ωρα 16:54  Γκολ στην Ξάνθη για τον Αετό Ορφανού. Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων σφραγίζει τη νίκη το Ορφάνι σε αντεπίθεση και ενώ νωρίτερα χάθηκε ευκαιρία για τον Ορφέα να ισοφαρίσει. Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 2-4

Ωρα 16:56  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις για την Δόξα προσκυνητών χάρη στο γκολ του Βάσκου. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα προσκυνητών – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-1

Ωρα 16:59  Τέλος του αγώνα και στις Σέρρες. Αξιος της μοίρας του ο Αρης Αβάτου, αν και προηγήθηκε και έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες η γηπεδούχος ομάδας, τελικά στο τέλος ηττήθηκε. Τελικό αποτέλεσμα: Ελπίδα Σκουτάρεως – Αρης Αβατου 2-1

Ωρα 17:01  Τέλος του αγώνα προφανώς και στην Ξάνθη. Στο τέλος οι καβαλιώτες πήραν τη μεγάλη νίκη. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Αετός Ορφανού 2-4

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ