LIVE από το Γ. Καραϊσκάκης για την Super League: Ολυμπιακός-ΑΟ Ξάνθη 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Γήπεδο Καραϊσκάκη και το ThrakiSportS τον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στο γήπεδο βρίσκεται η Έλενα Καρατζίδου και μεταδίδει..

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

Ώρα 18:05 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 18:15 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:25 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 18:35 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:45 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 18:46 Πάμε να δούμε σιγά – σιγά και τις συνθέσεις των δύο ομάδων για το σημερινό παιχνίδι.

Ώρα 18:47 Ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκινάει το παιχνίδι με την εξής ενδεκάδα: Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Τριάδης, Κασάδο, Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Σβάρνας, Καμαρά, Ντουρίσκοβιτς

Ώρα 18:48 Από την άλλη για τον Ολυμπιακό του Όσκαρ Γκαρσία ξεκινούν οι: Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μιραλλάς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Ένγκελς, Σισε, Φιγκέιρας, Πάρντο

Ώρα 19:00 Στιγμιότυπο απο την ομάδα της Ξάνθης στο ζέσταμα πριν τον αγώνα

Ωρα 19:02  Πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας και θα έχει ως βοηθούς του τον Ιορδάνη Δημητριάδη της ΕΠΣ Καστοριάς και τον Γιάννη Κουράκη από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Τεροβίτσας από την ΕΠΣ Αιτ/νιας.

Ώρα 19:06 Η προσέλευση του κόσμου δεν είναι ιδιαίτερη ίσως λόγω και του επικείμενου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη όπου ταξίδεψαν πολλοί Αθηναίοι.

Ώρα 19:11 Στο πάγκο της Ξάνθης βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Κάστρο, Σίλα, Θυμιάνης, Σουλειμαν

Ώρα 19:16 Στο πάγκο του Ολυμπιακού κάθονται οι: Χουτεσιώτης, Μποτία, Τζουρτζεβιτς, Ζιγετ, Χατζισαφί, Ανδρούτσος και Σεμπά

Ώρα 19:23 Βγαίνουν οι παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 19:29 Σέντρα στο παιχνίδι

1′ Εναρξη του αγωνα

3′ Ο Ολυμπιακός έχει μπει αρκετά επιθετικά στο παιχνίδι και απείλησε από το πρώτο λεπτό την εστία της Ξάνθης

5′ Εκτέλεση φάουλ από τον Ντουρίσκοβιτς, την οποία έπιασε ο Γέντρισεκ αλλά την πέρασε άουτ

7′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό που βρέθηκε μια ανάσα από την εστία με τον Πάρντο αλλά ο Ζίφκοβιτς κατάφερε να απομακρύνει

10΄ Έχουν συμπληρωθεί τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης και όλο το παιχνίδι γίνεται κυρίως μπροστά από την εστία της Ξάνθης με τη μεσαία γραμμή να δείχνει αδύναμη να κρατήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού να περάσουν το κέντρο.

13‘ O Μίλαν Ράσταβατς είναι συνεχώς όρθιος μπροστά από τη διαχωριστική γραμμή και δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ξάνθης προσπαθόντας ν’ αλλάξει την αρχική εικόνα της ομάδας.

17′ Ο Ντε Λούκας είναι ο παίκτης που προσπαθεί κατα βάση να  εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία έρχεται.

19′ Ένα λάθος από τους παίκτες της Ξάνθης παραλίγο να δώσει το γκολ στον Ολυμπιακό. Μέσα στη πίεση της φάσης ο Κασάδο δε συνεννοείται σωστά με τον Ζίφκοβιτς,γυρνόντας ο πρώτος τη μπάλα στη κενή εστία, την οποία ευτυχώς δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά ο Φορτούνης και σούταρε άουτ.

23′ Ωραία προσπάθεια από τον Σβάρνα, η οποία χάθηκε μετά από κακό κοντρόλ του Γέντρισεκ.

25′ Πεναλντι για τον Ολυμπιακό. Διαμαρτύρονται οι παίκτες της Ξάνθης. Ο Σβάρνας έπεσε άτσαλα πάνω στον Φορτούνη και ο διαιτητής έδωσε σωστά το πέναλτι στους ερυθρόλευκους

26′ Γκολ για τον Ολυμπιακό! Εύστοχη εκτέλεση πέναλντι από τον Ανσαριφάρντ. Ολυμπιακός – Ξάνθη 1-0

28′ Κίτρινη κάρτα σε Τριάδη και Φιγκειρας για διαμαρτυρίες.

29′ Διακοπή του παιχνιδιού καθώς δείχνει να έχει χτυπήσει ο Ντουρίσκοβιτς μετά από μαρκάρισμα στον Πάρντο. Απ΄ ότι φαίνεται θα συνεχίσει κανονικά παρότι έδειχνε να πονάει εξ αρχής.

34′ Μεγάλη ένταση γενικά στον αγώνα τόσο εντός γηπέδου όσο και εκτός. Νευρικό το παιχνίδι μετά το πέναλτι με τους παίκτες της Ξάνθης να προσπαθούν να διαχειριστούν τη ψυχρολουσία.

36′ Δοκάρι για τον Ολυμπιακό από τον Ρομαό

39′ Καλή ευκαιρία για τη Ξάνθη με σουτ του Τριάδη αλλά η μπάλα βγαίνει άουτ

40′ Δυο απανωτές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό που δείχνει να κυνηγάει το δεύτερο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του α’ ημιχρόνου

43′ Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου αναντίρρητα ο Ζίβκοβιτς είναι ο σωτήρας της Ξάνθης μέχρι τώρα. Η αμυντική γραμμή απ΄ ότι φαίνεται δε μπορεί να διαχειριστεί την επιθετικότητα του Ολυμπιακού και όλο το βάρος πέφτει στον γκολκιπερ της Ξάνθης που έχει πει αρκετές φορές ”Οχι” σε προσπάθειες των ερυθρολεύκων.

45′ Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων

45+1′ Ληξη του ημιχρόνου σ ένα κακό παιχνίδι για τη Ξάνθη απέναντι σ έναν αρκετά επιθετικό Ολυμπιακό. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ολυμπιακός-ΑΟ Ξάνθη 1-0

Ώρα 20:17 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 20:21 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 20:26 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 20:29 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη β’ μέρους

46′  Καλή έναρξη για τη Ξάνθη με ωραίο πλασέ του Τριάδη προς τον Προτό, το οποίο όμως πρόλαβε να απομακρύνει ο Σισέ

51′ Ωραία πίεση και πάλι από  τον Τριάδη που βρέθηκε κοντά στην εστία αλλά ο Ένγκελς έδιωξε έξω τη μπάλα.

54′ Γενικά ο Ολυμπιακός φαίνεται να μην υποτιμά την Ξάνθη από την αρχή του παιχνιδιού καθώς έχει αποδειχθεί ότι φέτος η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει πάρει 13 βαθμούς εκτός έδρας και έχει κάνει την έκπληξη ουκ ολίγες φορές.

56′ Κίτρινη κάρτα στον Κασάδο και τον Πάρντο για διαμαρτυρίες και των δυο. Ο Κασάδο έπεσε άτσαλα πάνω στον Πάρντο και ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε έντονα.

57′ Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Καριμ Ανσαριφάρντ μετά από σέντρα του Φιγκειρας βρίσκει τα δίχτυα της Ξάνθης για δεύτερη φορά. Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-0

58′ Κοκκινη κάρτα για τον Κασάδο και με 10 παίκτες πλέον η Ξάνθη! Ο παίκτης της Ξάνθης μετά τη πρώτη κάρτα μάρκαρε ξανά έντονα τον Πάρντο με τον Καραντώνη να βγάζει τη κόκκινη κάρτα.

61′ Αλλαγή για τη Ξάνθη. Στη θέση του Τριάδη ο Σιλά.

69′ Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Φορτούνης έκλεψε από τον Μελιόπουλο και πλέον κλείδωσε το παιχνίδι και πέτυχε το τρίτο γκολ των ερυθρολεύκων. Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-0

70′ Κίτρινη κάρτα στον Σιλά

72′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ρομαό ο Ανδρούτσος.

74′  Δεύτερη αλλαγή για τη Ξάνθη. Στη θέση του Καμαρά μπαίνει ο Λισγάρας.

77′ Πλέον οι παίκτες της Ξάνθης φαίνεται να έχουν σηκώσει λευκή πετσέτα με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως μπροστά από τον Ζίφκοβιτς με τον Προτό να έχει φτάσει σχεδόν στη μέση του γηπέδου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού εξακολουθούν να κυνηγούν και τέταρτο γκολ βλέποντας ότι οι Ξανθιώτες δείχνουν να εγκαταλείπουν.

79′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Φιγκέιρας ο Ζιλιέτ.

84′ Τρίτη αλλαγή και τελευταία για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Μιραλλάς ο  Σεμπά.

86′ Τρίτη και τυπική αλλαγή για τη Ξάνθη. Στη θέση του Φασίδη ο Σουλειμάν

90’+3′ Λήξη αγώνα. Μια αναμέτρηση που σίγουρα δε θα θέλει να θυμάται η Ξάνθη, η οποία βρέθηκε απέναντι σ έναν ανεβασμένο Ολυμπιακό και δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο. Τελικό αποτέλεσμα: Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-0.