Γ’ Εθνική: Κρίσιμες αναμετρήσεις στην “γρουσούζικη” 13η αγωνιστική για τις πέντε ομάδες της Θράκης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής και δεύτερης του δεύτερου γύρου συνεχιζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο Διδυμοτείχου, όπου σε έναν αγώνα “τελικό” η ΑΕΔ φιλοξενεί την ουραγό Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου έχει περισσότερα να κερδίσει παρά να χάσει από την αναμέτρηση αυτή. Το Διδυμότειχο μετά τις δυο σερί ήττες εκτός έδρας από Παραλίμνι και Χρυσούπολη, έχοντας τον Εμρέ που επέστρεψε από την τιμωρία του και τον Καπετανίδη για πρωτη φορά στην αποστολή θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 3 μήνες και 9 ημέρες. Η ΑΕΔ είναι χωρίς νικη 6 αγωνιστικές, από τις 12 Νοέμβρη με το Σκούταρι για την 6η αγωνιστική στις Σέρρες και απέναντι σε μια ομάδα που μόνο με “θαύμα” θα παραμείνει στην κατηγορία, θέλει το τρίποντο.

Η ομάδα του Κρίστο Τελκίνσκι, που η παραίτηση του δεν έγινε αποδεκτή μετά την ήττα από τον Ορεστη για το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, αν και βρισκόταν αρχικά ψηλά στην βαθμολογία, βρίσκεται για πρωτη φορά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 13 βαθμούς δυο κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού στην ένατη πλέον θέση. Η ΑΕΔ εντός έδρας σε πέντε παιχνίδια μετρά 2 νικες και έχει 3 ισοπαλίες και τέρματα 4-2 υπέρ (εκτός έδρας παιχνίδια έχει 1 νικη, μια ισοπαλία και 5 ήττες με τέρματα 4 υπέρ και 10 κατά. Θυμηθείτε την αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Από την άλλη η ουραγός από την αρχή του πρωταθλήματος Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με μόλις 6 βαθμούς έχοντας την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος εχει δύσκολη αποστολή ωστόσο θέλει να εκμεταλλευτεί το κακό διάστημα των Εβριτών και μετά την πολή καλή εμφάνιση στο Παραλίμνι Σερρων με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και την άδικη ήττα αφού δεν της δόθηκε πέναλτι στο τέλος ελπίζει στην δευετρη εκτός εδρας νίκη της αλλα και συνολικα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Ροδόπης θέλει βαθμούς επειγόντως, αφού απέχει ήδη 9 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και τον Ορφέα Ξάνθης αφού δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Δόξα εκτός έδρας έχει σε 6 παιχνιδια 1 νίκη επί της Καρπέρής, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με επίσης τέρματα 4-12, ενώ στο ΔΑΚ Κομοτηνής σε 6 αγώνες έχει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 3-11. Θυμηθείτε την αποστολή που επέλεξε ο Ζόραν Στοίνοβιτς, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Πολύ σημαντικό αγωνα δίνει Άρης Αβάτου στις Σέρρες και στο Χρυσό με την δεύτερη Ελπίδα Σκουταρεως που γκρεμίστηκε από την κορυφή μετά την ήττα σοκ στον Ξηροπόταμο Δράμας. Ο Αρης Αβάτου με 18 βαθμούς, 6 λιγότερους από την Ελπίδα θέλει να κάνει ότι και η ΑΕΔ προ τριμηνου και να πετυχει ένα δευτερο συνεχόμενο διπλο ώστε να ξεφυγει ακομα περισσότερο από την επικίνδυνη ζωνη που βρισκεται τωρα ο Ξηροπόταμος με 14. Εκτός έδρας το Άβατο έχει σε 6 αγώνες, 1 νίκη στο Σιδηροχώρι, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 3-5 (εντός έδρας στην Φελώνη ο Άρης έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες με γκολ 6-3 υπέρ. Θυμηθείτε την αποστολή του Κυριάκου Κετσιεμενιδη που δεν θα εχει στην διαθεση του τον τραυματία Πάρη Κοτόπουλο με ένα κλικ ΕΔΩ.

Δύσκολη αποστολή και για τον Ορφέας Ξάνθης που υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ ίως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τον Αετό Ορφανού του πρωην βοηθού σε Άρη και Λάρισα Δημήτρη Σίτσα. Ο Ορφέας με 15 βαθμούς είναι 7ος ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά την νίκη του στους Προσκυνητές, ενώ η ομάδα του Αετού ειναι τρίτη με 21 βαθμούς προερχόμενη με το 5-2 επί της Καρπερής. Εντός Ξάνθης ο Ορφέας έχει 3 νικες και 3 ηττες με τερματα 5-6 (εκτός έδρας ο Ορφέας Ξάνθης μετρά 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 4-5 κατά. Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος η Δόξα Προσκυνητών υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες με την ομάδα της Δράμας. Η Δόξα Προσκυνητών που έχει 11 βαθμούς προέρχεται από σερί εντός έδρας ηττών και θέλει να διπλασιάσει της νίκες της για το πρωτάθλημα εντός έδρας απέναντι σε εναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους. Εντός έδρας σε 6 αγώνες έχει 1 νικη με ΑΕΔ, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες από Σκούταρι, Νέστο και Ορφέα την προηγούμενη αγωνιστική έχοντας τέρματα 6-9 κατά (εκτός έδρας η Δόξα μετρά σε 6 αγώνες, 2 νίκες και 4 ήττες με γκολ 7-12). Θυμηθείτε την αποστολή της Δόξας Προσκυνητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής που ξεχωρίζει το ντερμπι της καβαλας με το Παραλίμνι: ΑΕ Διδυμότειχου-Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Μ. Αλέξανδρος Καρπερής-Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα-Απόλλων Παραλιμνίου, Ορφέας Ξάνθης-Αετός Ορφανού, Ελπίς Σκουτάρεως-Άρης Αβάτου και Δόξα Προσκυνητών-Μ. Αλέξανδρος Ξηροποτάμου

Όλοι οι αγώνες των ομάδων της Θράκης θα έχουν απευθείας κάλυψη λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ