Γ’ Εθνική: Κόλλησαν στο μηδέν στην λασπομαχία του Διδυμοτείχου η ΑΕΔ και το Νέο Σιδηροχώρι

 

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν η ΑΕ Διδυμοτείχου και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, σε μια αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο… βούρκο του Δημοτικού Σταδίου της Εβρίτικης πόλης και ανέδειξε μάλλον χαμένες και τις δυο ομάδες.

Το Σιδηροχώρι παρέμεινε ουραγός και έχοντας μόλις επτά βαθμούς δύσκολα θα αποφύγει το μοιραίο, ενώ η ΑΕΔ μένοντας για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τρίποντο, παραμένει για δεύτερη εβδομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αναμένονται εξελίξεις στην ομάδα, με την ευκαιρία και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξαιρετικά βαρύς από την βροχή που έπεφτε επί 24 ώρες και δεν σταμάτησε ούτε στην διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο ο διαιτητής Κιοτζένης της ΕΠΣ Ξάνθης αποφάσισε ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά. Και διεξήχθη. Μόνο που δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε, υπό αυτές τις συνθήκες.

Η ΑΕΔ έδειξε να είναι πιο δραστήρια και αν έπρεπε μια ομάδα να πετύχει γκολ, θα έπρεπε να είναι αυτή, κυρίως με την δυναμική παρουσία του νεοαποκτηθέντος Καπετανίδη που έστειλε πάνω στον τερματοφύλακα την μπάλα με κεφαλιά στο 8′ και στο 43′, σούταρε άουτ στο 18′ και έχασε τετατετ με τον Συνοδινό στο 28′.

Μικροευκαιρίες χάθηκαν για την ΑΕΔ και με τον Εμρέ στο 5′ και στο 25′, τον Παντελίδη στο 31′ και το 35′. Ωστόσο ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την έχασε το Σιδηροχώρι, πουυ απείλησε με ένα σουτ του Μαυράκη σε τετατετ στο 29′ και είδε την μπάλα να ακουμπά και το δοκάρι μετά την απόκρουση του Συριτούδη σε εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 36ο λε΄πτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΔ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο, ξανά με τον Εμρέ και τον Καπετανίδη καθώς και τον Γιαννόπουλο, αλλά σε καμία από τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Ο Στοίνοβιτς έκλεισε νωρίς τις αλλαγές του θωρακίζοντας άμυνα, ενώ είχε ευκαιρία και με τον Σαμαρά να κλέψει το τρίποντο, αλλά στο τετατετ βρήκε νικητής ο Συριτούδης. Η ΑΕΔ από την πλευρά της προσπάθησε κυρίως με σέντρες να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα χωρίς όμως επιτυχία, ενώ η πιο κλασική ευκαιρία χάθηκε στο 85′ σε σουτ του Γιαννόπουλου από πλάγια αλλά και υπό πίεση, που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αναμέτρηση αποχώρησε τραυματίας στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πλασταράς. Όσο για τον διαιτητή Βαγγέλη Κιοτζένη της ΕΠΣ Ξάνθης, που είχε ως βοηθούς τους Κηλικιώτη και Εμίν Κεχαγιά από τον ίδιο Σύνδεσμο; Ελέγχεται για το γεγονός ότι ξεκίνησε τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από εκεί και πέρα δεν έκαναν το μεγάλο λάθος.

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Κρίστο Τελκίσκι): Συριτούδης Α., Θάνος, Παντελίδης, Χρίστεφ, Πατιαλιάκας, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Καπετανίδης (83′ Νικολαΐδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές (62′ Σιμτσάκης)

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συνοδινός, Χατζήπαπα,  Παρασκευόπουλος, Μίλλερ, Πλασταράς (67′  Ξενοδοχίδης λόγω τραυματισμού),  Γάιδας, Στοΐνοβιτς (46′ Αντρέου), Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης (58′ Σαμαράς), Πανουργιάς (64′ Αλεξακούδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ