Γ’ Εθνική: Φτου να μην τους “Βασκ-άνουμε”! Μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις για τους Προσκυνητές

 

Μια σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις που την κρατά ζωντανή στην μάχη της παραμονής πέτυχε η Δόξα Προσκυνητών επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος οι Δραμινοί απείλησαν στο 6′ σε εκτέλεση φάουλ του Κούπρογλου με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικολίτσα, με την Δόξα να απαντά τις ευκαιρίες στο 7′ όταν το δυνατό σουτ του Βάσκου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουμορτζή, ο οποίος στο 16′ εδιωξε δύσκολα το σουτ του Βάσκου από μακρινή μαλιά του Κελεσίδη με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρονου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ενα φανταστικό πρωτο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 49′ έχασαν καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ όταν ο σκορερ της ομάδας και φροντιστής της … Δόξας Δράμας Μπερούκας έστειλε το σουτ του άουτ, ενώ στο 50′ είχαν και δοκάρι με τον Καραγκιοζίδη με την μπάλα να φτάνει στον Κούπρογλου που σκόραρε αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τερμα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ξηροποτάμου.

Ωστόσο στην επόμενη φάση στο 51′ ο Φαρμάκης σε αντεπίθεση της Δόξας με ωραία προσπάθεια και με συρτό διαγώνιο σουτ θα κάνει το 1-0. Η απειρία της Δόξας κόστισε που δεν μπόρεσε να χαρεί το όμορφο τέρμα του Φαρμάκη αφού στο 53′ ο Μπάμπουρας μετά μπέρδεμα της άμυνας της Δόξας και κόντρα σε σώματα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νικολίτσα κάνοντας το 1-1.
Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις και στο 92′ όταν ο Χρήστος Βάσκος που απείλησε και στο 80′ κατάφερε με εκπληκτική προσπάθεια και δυνατό σουτ να κάνει το 2-1 και να δώσει το δευτερο πολυτιμο τρίποντο εντός έδρας και το δεύτερο επί του Ξηροποτάμου φτανοντας τους Δραμινούς στους 14 βαθμούς (φώτο Παρατηρητής, Κώστας Αβραμίδης).

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος (63′ Πατούλιας), Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας (73′ Ζήνωνος), Χάκαν, Φαρμάκης (93′ Κρεμμύδας), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Βάσκος

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ (Λευκόπουλος): Κουμορτζής, Τσιάρας, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμετζάλης, Βουτσινάς, Καράμπελας (46′ Δημητριάδης), Μπάμπουρας (75′ Πάπιτσας), Καραγκιοζίδης, Κούπρογλου, Μπερούκας (87′ Κυσσίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ